Yenisi kaç tl miş bu cihazın böyle?Tamirci geldi işçilik+malzeme 180 lira aldı bilginiz olsun.
kombi önüne C tipi olması daha uygun değil miydi ?
b nin atmayıp c nin atması da güzelmiş.. kombi kitabında tavsiye Sigorta cinsi akımı varsa bakın derim..
ama genel olarak 5 amper fark size çok şey kaybettirmez bence..
Suyun pis olduğu yerlerde kazan temizleme vaka-i adiyeden sayılır ( bu kelimeyi sadece @sami inci üstad ilk okuşta anlıyabilir herhalde . ) 30 lira rezistans , 3 lira sıvı conta , 150 lirada usta kendine yevmiye yazmış ki valla iyi yazmış , bir daha ki sefere ben 50 liraya yaparım , 100 sizde kalsın .500 liradan başlıyor google amcaya göre.Markanın servisi değil mahalle arası esnafı ederinden fazla aldıysa yukarıdakiyle onun arasında Ama rezistansın üstünü,kazandan çıkan kireci filan göreceksiniz üüfff.
Suyun pis olduğu yerlerde kazan temizleme vaka-i adiyeden sayılır ( bu kelimeyi sadece @sami inci üstad ilk okuşta anlıyabilir herhalde . ) 30 lira rezistans , 3 lira sıvı conta , 150 lirada usta kendine yevmiye yazmış ki valla iyi yazmış , bir daha ki sefere ben 50 liraya yaparım , 100 sizde kalsın .
Suyun pis olduğu yerlerde kazan temizleme vaka-i adiyeden sayılır ( bu kelimeyi sadece @sami inci üstad ilk okuşta anlıyabilir herhalde . ) 30 lira rezistans , 3 lira sıvı conta , 150 lirada usta kendine yevmiye yazmış ki valla iyi yazmış , bir daha ki sefere ben 50 liraya yaparım , 100 sizde kalsın .