2 kaynaktan 2 aynı tip trafoyu beslemek?

faz sırasının çok önemi yok karşılıklı ölçümlerden aldığınız tüm sonuçları aktarabilir misiniz? (OG beslemenin iki ayrı kaynaktan olduğu ölçümler)

R1-R2 =460V
R1-S2 =230V
R1-T2 =230V

S1-S2 =460V
S1-R2 =230V
S1-T2 =230V

T1-T2 =460V
T1-R2 =230V
T1-S2 =230V
Şöyle ki bugün fırsat bulup emin olmak için tek OG kaynak üzerinden 2 trafoyu besledim yine aynı değerleri ölçtüm trafolar etiket olarak bire bir aynı gibi duruyor fakat değiller. Dediğiniz gibi Dyn5 -Dyn11 bağlantı olma ihtimali var . Bunu araştırıcam matematiksel olarakta karşılığını tam anlamam lazım, yardım ve yorumlarınız için teşekkürler.

trafo çıkışlarının paralellendiğini hiç görmedim, üniversitede de paralel kullanımda trafoların birbirleri üstünde iç girdaplar oluşturacağından böyle bir kullanımın yapılmaması gerektiğini söylemişlerdi, siz farklı og kaynaklardan besleyip ag de paralellemekten bahsediyosunuz sanırım, böyle olsa bile gerilim düşümleri farklı olabilir paralel kablo çekerken bile eşit uzunluk, aynı marka kablo falan biton muhabbet dönüyor, ag yi kuple etmeyin bence, bu işin işletmesi izlemesi de var ilerde hep problem olur

trafo çıkışlarının paralellendiğini hiç görmedim, üniversitede de paralel kullanımda trafoların birbirleri üstünde iç girdaplar oluşturacağından böyle bir kullanımın yapılmaması gerektiğini söylemişlerdi, siz farklı og kaynaklardan besleyip ag de paralellemekten bahsediyosunuz sanırım, böyle olsa bile gerilim düşümleri farklı olabilir paralel kablo çekerken bile eşit uzunluk, aynı marka kablo falan biton muhabbet dönüyor, ag yi kuple etmeyin bence, bu işin işletmesi izlemesi de var ilerde hep problem olur
İşyerimizde iki farklı fiderden beslenen hem primeri hem sekonderi kuplajlı iki trafomuz var . Hiç de sıkıntı olmuyor . Hatta bir ara tek hat şemasını paylaştım burada . @sami inci baba pek beğenmedi sistemi .

İşyerimizde iki farklı fiderden beslenen hem primeri hem sekonderi kuplajlı iki trafomuz var . Hiç de sıkıntı olmuyor . Hatta bir ara tek hat şemasını paylaştım burada . @sami inci baba pek beğenmedi sistemi .
Bu olayı pek anlayamadım. Arkadaş trafo çıkışlarını paralelleme demiş sen kuplaj demişsin. Kuplaj olunca neden sıkıntı olsun ki? Ben mi kavrayamadım olayı?

Forum istatistikleri

Konular
129,827
Kullanıcılar
452,650
Son üye
HiAxiSeytan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri