Kardeşim.
Şu açtığın başlıklara "Acil" yazısı eklemesen nasıl olur? Başlığa bakıyorsun içeriğe bakıyorsun aciliyetle alakası yok.Kavramların içini boşaltmaya bu kadar erken yaşta başlama bence ve İnan sırf bu yüzden insanın cevap veresi gelmiyor.
2 metre led için 17 amperlik bir güç kaynağı yeterli olmaktan ziyade fazla olacaktır 45 metreye kadar led çalıştırır ve ısınma yanmama sorunu da yaşatmayacaktır. İkinci el uygun fiyata bulabilirsin çalışsın yeter. Ben 2.1 amperlik bir power supply ile 4 metre led çalıştırıyorum çok şükür bi sıkıntım da yok.
Benim anladığım, eğer yanlış anlamadı isem, arkadaş adaptörün ,beslemenin ısındığından değil ledlerin ısındığında in şikayetçi. Cevap verenler hep besleme anlamış sanırım.
Benim anladığım, eğer yanlış anlamadı isem, arkadaş adaptörün ,beslemenin ısındığından değil ledlerin ısındığında in şikayetçi. Cevap verenler hep besleme anlamış sanırım.
İşte güç yeterli gelmediği için tam randımanda çalışmıyor LED’ler o yüzden tepkisini ısınarak veriyor. Fazla akım gelse tepkisini yakarak belli edecek. O adaptöre göre fazla akım çektiği için LED’ler ısınır. Araçlarda da röle kullanmadan çalışan fan motorunun kablolarını ellerseniz sıcaklığını hissedersiniz. Ki bahsi geçen LED’ler kanımca bir saat çalışan LED’ler de değil Haldun bey. Teşekkür ederiz dile getirdiğiniz için açıklama fırsatı buldum sayenizde.