Sayın Üyelerimiz
Gelen üyelerimiz olsun, gelmeyen ama gönülleri bizle olan üyelerimiz olsun, herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederiz. Gerçekten bu fuar bizlere çok şeyler kattı. Birbirlerimize yardımcı olduğumuz insanlar ile yüz yüze görüşme, tanışma ve sohbet etme imkanı ve elimizden geldiğince üyelerimizle konuşma fırsatını bulduk. Onlarla tanışıp, görüşmek bizleri gerçekten mutlu etti ve inanın ki zaman zaman duygulu anlar yaşadık. Yanlışlık ile ilgilenemediğimiz kişiler varsa özür dileriz. Beklentilerimizin üzerinde, yoğun bir katılım vardı.
Şunu samimiyetle söyleyebilirim ki; bu stand hepimizin standı idi. Öğrenciden, teknikere, mühendisinden, genel müdürüne, öğretmeninden, teknikerine, müdürlere varıncaya kadar standımıza geniş yelpazede katılım oldu. Üyelerimizin, forum hakkında duygularını açıkça dile getirmeleri ve onları standımıza geldiklerinde mutlu görmek bizim için inan ki çok güzel bir duyguydu. İnanıyorum ki, onların da bu samimi davranışı aynı şekilde onları daha da mutlu etmiştir.
Müsterih olun, en ufak şüpheniz dahi olmasın. Bizler burada hiçbir ticari amaç gütmeden, hiçbir ticari amaç taşımadan, sizlerin burada bulunduğu gibi gönüllü olarak bizler de buradayız. Sponsorluk çalışmaları, yayınlanan reklamlar bunların hepsi tamamen sizlere, düzenlediğimiz organizasyon, faaliyet ve yarışmalar olarak dönmektedir. Kesinlikle en ufak ticari kazancımız yok. Yarışmalar, organizasyonlar düzenlenerek sizlerin bunlardan yararlanabilmesi bizim için yeterli. Önümüzdeki günlerde, çok daha farklı ve güzel faaliyetlerle karşınızda olacağız.
Sitemiz sponsorluğunda bulunan; Bileşim, Mert Bilgi İşlem ve ECT Group'a forumumuza olan desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
İnanıyorum ki; hep beraber forumumuzu çok güzel noktalara taşıyacağız. Bu forum hepimizin.