NİLGÜN DEMİRCİ
Üye
Merhaba kendime ait bir işyeri kurmak istiyoruz.Eşim ve ben daha önce avize imalat işinde çalıştık, yaklaşıl 60.000 tl civarında bir sermayemiz var.
-KOSGEB Elektrik ve aydınlatma ürünleri satış mağazasına destek sağlıyor mu ?
-KOSGEB Desteği almak için yaş şartı var mı?
-Hem eşim hemde ben KOSGEB Girişimcilik Belgesi aldık aynı iş yerinde her iki belgeyide kullanıp 100.000 tl hibe ,200.000 tl faizsiz kredi desteği kullanabiliyormuyuz.
Kosgeb'den destek alanlar bu soruları yanıtlar ise çok makbule geçer.
Bu arada 2018 yılında KOSGEB iş yeri açmadan başvuru yapanlara ön ödeme yapıyor mu ? konu hakkında bilgisi olan varmı ? lütfen.
İnternette web sitelerde yer alan bilgiler reklam içeriyor, kosgeb 'e gittik sorduk kosgebteki personel bize tam net cevap vermedi bu konuda bize cevap verirmisiniz ?
Teşekkür ederiz.
-KOSGEB Elektrik ve aydınlatma ürünleri satış mağazasına destek sağlıyor mu ?
-KOSGEB Desteği almak için yaş şartı var mı?
-Hem eşim hemde ben KOSGEB Girişimcilik Belgesi aldık aynı iş yerinde her iki belgeyide kullanıp 100.000 tl hibe ,200.000 tl faizsiz kredi desteği kullanabiliyormuyuz.
Kosgeb'den destek alanlar bu soruları yanıtlar ise çok makbule geçer.
Bu arada 2018 yılında KOSGEB iş yeri açmadan başvuru yapanlara ön ödeme yapıyor mu ? konu hakkında bilgisi olan varmı ? lütfen.
İnternette web sitelerde yer alan bilgiler reklam içeriyor, kosgeb 'e gittik sorduk kosgebteki personel bize tam net cevap vermedi bu konuda bize cevap verirmisiniz ?
Teşekkür ederiz.