şimdi ustam ben biraz kalınım, 220 volt niye 12 volt röleyi çeksin. devre nedir ne işe yarayacak, biraz açsanız. beni değil de soruyu açsanız. size 220 ile 5-12-24-48 volt röleyi bile çektiririz.slm
220 volt ac verince 12 volt röleyi çekecek . 220 kesince röle düşecek basit devre yapmak istiyorum . yardımcı olabilecek var mı .
tşk ederim.şimdi ustam ben biraz kalınım, 220 volt niye 12 volt röleyi çeksin. devre nedir ne işe yarayacak, biraz açsanız. beni değil de soruyu açsanız. size 220 ile 5-12-24-48 volt röleyi bile çektiririz.
ustam neyime teşekkür ediyorsun, sorduğun soruya cevap bile vermedim. sadece açıklama istedim. nedir bu yaa sanki yaptığınız devreler icatlar devlet sırrı. cımbızla ayrıntı alıyoruz.tşk ederim
220v/12v trafo kullanarak 12v elde edin dc veya ac ihtiyacınıza göre . bu 12v ile rölenizi kontrol edin.tşk ederim.
12 volt ile çalışan izole bir sistem var. bu sistemi 220 volt ile açıp kapamam gerekiyor.
Arkadaşlar220v/12v trafo kullanarak 12v elde edin dc veya ac ihtiyacınıza göre . bu 12v ile rölenizi kontrol edin.
trafosuz 220 de 12 ye düşürebilirsiniz.Arkadaşlar
Kibrit kutusu kadar bir alana yapılacak .
Yeterli alan yok .