220VAC vs 400VAC (380v) Sürücü

IbrahimGultepe KTD

Katılımcı Üye
Arkadaşlar merhaba 0.55 kw 0.75 kw 2.2 kw a kadar hani sürücüler var ya 220 v ile de sürebiliyoruz motor bağlantısını farklı yapıp merak ettiğim arkadaşlar motoru 220v besleme 380v çıkış olan sürücü ile kaldırırken ki motor gücü ve kuvveti ile direk 380 vac giriş 380 vac çıkış olan sürücü arasında motorun çalışma ve gücü ile ile ilgili amperden başka bir bir fark var mıdır ?

Yazdığınızı çok anlayamadım. Tek fazlı ve üç fazlı sürücüler arasındaki farkları mı soruyorsunuz?

Yazdığınızı çok anlayamadım. Tek fazlı ve üç fazlı sürücüler arasındaki farkları mı soruyorsunuz?
evet üstat tek fazlı sürücüler var ya 2.2 kw motora kadar destekliyor şimdi ben tek faz sürücü ile kaldırdığım motor ile 3 faz sürücü ile kaldırdığım motorda ne fark oluşur mesela motor sıkıştığı zaman tek faz ise daha mı güçsüz olur veya 3 faz ise daha mı güçlü olur o farkı soruyorum fark ediyor mu motor için ?

Tek faz giriş 3 faz çıkışlı sürücülerin çıkışları malesef 380 volt olmuyor. Yine 220 volt 3 faz oluyor. Motor bu voltaja uygunsa kullanabilirsiniz.

Giriş voltaj 3 faz olan sürücülerden 380 volt çıkış alabilirsiniz.

Tek faz giriş 3 faz çıkışlı sürücülerin çıkışları malesef 380 volt olmuyor. Yine 220 volt 3 faz oluyor. Motor bu voltaja uygunsa kullanabilirsiniz.

Giriş voltaj 3 faz olan sürücülerden 380 volt çıkış alabilirsiniz.
motor uygun bağlantısı mevcut onda nsıkıntı yok güç olarak uygulamada bir farkı var mı üstat ?

Motorun etiketi varsa yorum yapabiliriz. Etikette ne yazdığını bilmeden zor.

Merhaba arkadaşlar,ustalarım.Koyde oturuyorum ve trifaze hattım yok.18 kW lik trifaze elektrikli kombi için,220 v den 380 v ye invertor var dediler ama bu konuda yeterli bilgim yok.Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

Forum istatistikleri

Konular
133,385
Kullanıcılar
459,239
Son üye
ekocaman

Yeni konular

Geri