24 v dc 12 v dc 10 a cevirici?

efe43

Üye
Katılım
25 Ara 2006
Mesajlar
419
Puanları
1
Yaş
40
sayın arkadaşlar 24 v dc 12 v dc 10 a ceviriciye ihyiyacım var bu konuda yardımcı olursanız sevinirim saygılar
 
Otomotiv sektöründe kullanılan Sanel veya Elo marka 24-12 volt converterleri kullanabilirsiniz.Sanel marka olanlar aşırı akım çekildiginde çıkışı keser ve resetlemeniz gerekir.Elo ise akım kaynagı olarak 10amper vermeye devam eder.
Eger talebiniz ürün digilde şema ise bildirin yardımcı olalım.......
Kamil Özduyucu Ozduyu
 
ilk once sorunuma cvp verip ilgilendiğniz için teşekkürler evet devre şemasına ihtiyacım var bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Kamil SARAÇ..
 
sayın arkadaşlar hiç elinde 24 dc ile 12 dc 10 amper convertör devre şeması olan arkadaş yokmu acaba yardımlarınızı bekliyorum saygılar
 
İstediginiz devre şeması ektedir çalışmalarınızda başarılar....Diger markalı ürünlerin şemalarını veremeyecegim için üzgünüm.
 

Ekli dosyalar

  • 24-12volt.rar
    417.7 KB · Görüntüleme: 398
Son düzenleme:
Bu devre için önemli bir destek vereyim o zaman size. Devrede şoklar mutlaka EI yada EE ferrit nüve ile yapıp mutlaka çok az da olsa bir hava aralığı koymanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Aksi taktirde herhangi bir kısa devre anında istenmeyen arızalar yaşayabilirsiniz. Tecrübeyle sabittir.
 
Son düzenleme:
sayın tosun bey verdiğnizi bilgiler için teşşekürler ayrıca ozduyu bey sizede teşşekürler
 
Forum kuralları gereğince Teşkkür mesajı yazmak yasaktı. Teşekkür mesajı yazmak yerine lütfen + POP veriniz
 
bu konu hakkında bilgim yoktu ok forum kurallarını uygularız syn yönetici bide benim bu l1 ve l2 bobinleriyle kafama takılan bir sey bu bobinleri kaçlık ve kaç sipir olarak sarıcaz bu konu hakkında bilgi verirmisiniz
 
Yanlış görmediysem 70uH yaızyordu şokun üzerinde piyasada ne tip bir ferrit ve karkas bulabilirseniz ona göre bir hesaplama yapılabilir. İlk önce uygun ferrit ölçülerini ve devrenin çalışma frekansını temin edebilirseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,755
Mesajlar
920,205
Kullanıcılar
450,822
Son üye
seferarican

Yeni konular

Geri
Üst