24V DC kısa devre koruması

Şöyle bir örnek vereyim:
Meslek öğretmenleri genelde atelyelerini izolasyon trafosu üzerinden beslerler ki öğrencileri kazara çarpılmasınlar.
Hastanelerdeki sistemler de farklı koruma elemanları da olmalı. Detaylarını net bilmediğim için yazmak istemedim. Sn. @kocamanusta ve Sn. @fahri yetiş biliyor olabilir.

Ekli dosyalar

• linquip.com-IT-Earthing-System-The-Key-and-Essential-Facts-Everybody-Wants-to-Know.pdf
    267.5 KB · Görüntüleme: 2
  • PLSED110006EN (web).pdf
    2.3 MB · Görüntüleme: 1
  • The_IT_system_earthing_in_LV.pdf
    463.1 KB · Görüntüleme: 1
Mahalledeki dağıtım trafosunu bul. İşletme topraklamasını sök. Apartmana dön. Toprak barasından bütün bağlantıları sök. Fakir İT si yaptık İsmail hocam. Oldu mu acaba :)
Süper fikir.. Basit ve etkili.. Bazı şartları da var.. Trafodan tüyerken gizliliğe önem ver, mahalleye dönünce 400'e maruz kalan cihazların havai fişek gösterisini izlerken sevdiğin çerezleri almayı unutma.. 🤣

Süper fikir.. Basit ve etkili.. Bazı şartları da var.. Trafodan tüyerken gizliliğe önem ver, mahalleye dönünce 400'e maruz kalan cihazların havai fişek gösterisini izlerken sevdiğin çerezleri almayı unutma.. 🤣
Erhan hocam bence 400'e maruziyet hususunda, çok düşünmeden cevap vermişsin gibi geliyor bana:)

Forum istatistikleri

Konular
130,346
Kullanıcılar
453,647
Son üye
MuhammedA21

Yeni konular

Geri