24V DC kısa devre koruması

Süper fikir.. Basit ve etkili.. Bazı şartları da var.. Trafodan tüyerken gizliliğe önem ver, mahalleye dönünce 400'e maruz kalan cihazların havai fişek gösterisini izlerken sevdiğin çerezleri almayı unutma.. 🤣
Hocam gariban milletin boğazından kısarak aldığı beyaz eşyaya kastın ne :) Ben nötrü kesmedim ki. Senin ki sabotaj mode olmuş :) Kaşıkçı hocanın büyük rüyasıdır TN sistem. TT yi hiç sevmez.

E "kaynagindan kestim" dedigim oydu. Yani nötr de toprakta gitti. Kestigin zaman nötr'de kesiliyorsa kabulumuzdur.

Ben aşağıdaki gibi sadece işletme topraklamasını kesmekten bahsediyordum.
1737031642856.png

Sen aşağıdaki şekli kastediyorsun değil mi Erhan hocam

1737031928793.png

Bende öyle diyordum da erhan hocamın ruhunda bastırılmış duygular olduğunu nerden bilirim .
Yalnız bizimde yanıldığımız birşey var nötr hattı direklerden de topraklanmış ya sistem sadece işletme topraklamasını kesmekle IT sisteme dönmez. Direklerden de kesmek lazım.

Tn-s hocam bahsettiğim. Ama işin özü bu değil. Under_Ground hocamın projesine destek olup hastaneler için izolasyon trafosu kullanımına hazır şebeke sunmak. 😂
Sponsor da lazım bu işlere. Yada Kosgep den kredi mi alsak. Electrical Brothers diye de ofis açarız.

Sponsor da lazım bu işlere. Yada Kosgep den kredi mi alsak. Electrical Brothers diye de ofis açarız.
O konuda sayın Fahri Yetiş üstadimiz imdada yetişir muhakkak. Lidya lideri satın Herakles ile yaptığı bir sohbette "Heraklescigim, nereye kadar böyle al patates, ver yumurta... Parayı bulalım artık!" dediği daha dün gibi..
O zaman Herakles bile para birimizin adı "Elektron" olsun diyen sayın üstadımızın geleceğe dair kendi adina atifta bulundugunu çözememistir... 🙂

O konuda sayın Fahri Yetiş üstadimiz imdada yetişir muhakkak. Lidya lideri satın Herakles ile yaptığı bir sohbette "Heraklescigim, nereye kadar böyle al patates, ver yumurta... Parayı bulalım artık!" dediği daha dün gibi..
O zaman Herakles bile para birimizin adı "Elektron" olsun diyen sayın üstadımızın geleceğe dair kendi adina atifta bulundugunu çözememistir... 🙂
Topuğumuza sıkarlar bence rakip istemezük diye.

Forum istatistikleri

Konular
130,348
Kullanıcılar
453,648
Son üye
mhkiraz

Yeni konular

Geri