24v step-down devresini modifiye etmek

Konuya cevap vermek yerine konuyu dağıtıp başka şeylere yönlendiriyorsunuz, elektrikten tam anlamadığınız ortada zaten. Aradığım her şeyi yabancı sitelerde buluyorum. Bunu olumlu bir eleştiri olarak kabul edin !
Size cevap vermek gibi bir hata yaptığım için özür dilerim. Haklısınız anlamadığımız işlere burnumuzu sokmamak gerekiyor. Bundan sonra yazdıklarınızı görüp tekrar cevap vermek gibi bir hata yapmamak için sizi "yok say" butonu ile görmezden geliyorum.​

Size cevap vermek gibi bir hata yaptığım için özür dilerim. Haklısınız anlamadığımız işlere burnumuzu sokmamak gerekiyor. Bundan sonra yazdıklarınızı görüp tekrar cevap vermek gibi bir hata yapmamak için sizi "yok say" butonu ile görmezden geliyorum.​
Sen konuya cevap vermemişsin ki

1-
24v Step-down devresini maksimum 40v çıkış alabilecek şekilde düzenlemek mümkün mü ?

2-
Girişte 24v beslemesi var, bunu 220v direkt prize köprü diyot ve dirençler kullanarak çalıştırabilir miyim?

3-
Devrenin akımı hakkında bir bilgim yok, voltaj artışı ile birlikte akımı da artırabilmek mümkün mü ?
1. Hayır.
Eğer devre üzerindeki entegre LM2596 ise max giriş voltajı 40V, ve çıkış voltajı max 38.5 olabilir.

2. Hayır

3. Hayır.

DC motorlarda ilk/kalkış akımı nominal akımın 5-7 katı olabilir.

Forum istatistikleri

Konular
130,228
Kullanıcılar
453,429
Son üye
EGE TAŞ

Yeni konular

Geri