250 Amper kompanzasyon panosu

o.guven

Üye
arkadaşlar daha önce 80 A'lik Kompanzasyon yaptım ama simdi kapasteyi 250 A'e çıkarmam gerekli hangi RGRölesini kullanmam gerkli kademe sayısı artacak nasıl bir yol izlemeliyim lütfen yardım.

Öncelikle cevap verdiniz icin tesekkurler Fahri Bey sistem şu sekilde Cnc Bölumu Ve Preshane Bolümü diye iki bolüm mevcut bu bölümlerde ayrı aboneler var dolayısı ıle iki ayrı kompanzasyon var firmamız yeni bina yapacak ve ben bu iki bolume tek kompanzasyon yapmak istiyorum CNC Bölümü Tam Kapastede 100A Çekiyor PRSHANE Bölümü ise 130A Çekiyor sistemde ağırlıklı olarak motorlar çalışıyor Ve bu atölyeye yeni elktrik bolümü açıyorum tavsiyelerinizide beklerım tesekkürler.

Sisteminizde,monofaze yüklerde olacağı anlaşılıyor.18 kademeli ( 6 kademesi monofaze ) KAEL TFT,GRUP ARGE,ENTES gibi röleler ile yapabilirsiniz.

Monofaze yüklerin tümü iç tesisatta RST olrak dağıtım yapıyorum.Mesela 12 adet aydınlatma var faz başına 4 adet düşüyor kullanıcı aydınlatma açtığında eşit faz dağılımı oluyor bundan dolayı monofaze kademeye gerek olurmu. Yardımlarınız için tesekkür ederim.

Bundan,kesinlikle eminseniz olabilir.Takdir sizin.

Forum istatistikleri

Konular
130,264
Kullanıcılar
453,503
Son üye
twenine

Yeni konular

Geri