2500W 3 farklı odaya takınca sayaçtaki sigorta atıyor

Girişteki C25 atabildiğine göre sizin bağlantı ilk şekildeki gibi gibi olmalı. Isıtıcıları ikinci şekildeki gibi fazlara eşit olarak dağıtırsanız sigorta atmaz. 3 faz mevcut değil mi?

1736917334269.png

1736917436515.png

Sigortalı kaçak akım rölesi piyasada çok bulunan ve kullanılan bir ürün değil. Normalde iyi ama sizinki laz ziya üretimi ya ondan iyi mi kötü mü belli değil :)

Bazen öyle farklı marka ve ürünler paylaşanlar oluyor ki nereden bulduklarına şaşırıyorum. Ya diyorum acaba zamanında gurbetçi abilerimiz sılaya tatile gelirken yanlarında getiripte evlerine mi takmışlar bu ürünleri napmışlar :)

Son düzenleme:
Girişteki C25 atabildiğine göre sizin bağlantı ilk şekildeki gibi gibi olmalı. Isıtıcıları ikinci şekildeki gibi fazlara eşit olarak dağıtırsanız sigorta atmaz. 3 faz mevcut değil mi?

Ekli dosyayı görüntüle 113366

Ekli dosyayı görüntüle 113367
Ellerine sağlık hocam. Yalnız nötr baranı beğenmedim :) Sabah sabah paint ın gözüne vurmuşsun. Bu işleri yapan döküman canavarı bir arkadaş vardı. Sana el verdi herhalde.
Ürün iyimi kötümü aklım karıştı 🤣
@otohat üstadın tespiti doğru. Tesisat kontrolü lazım. Ben olsam akım ölçümü yapardım ama mahalle elektrikçilerinin arka cebine bu aletler sığmadığı için kullanmazlar. Suç onlarda değil. Tamamen tasarım hatası. Ustaların suçu yok :)

Son düzenleme:
Ellerine sağlık hocam. Yalnız nötr baranı beğenmedim :) Sabah sabah paint ın gözüne vurmuşsun. Bu işleri yapan döküman canavarı bir arkadaş vardı. Sana el verdi herhalde.

@otohat üstadın tespiti doğru. Tesisat kontrolü lazım. Ben olsam akım ölçümü yapardım ama mahalle elektrikçilerinin arka cebine bu aletler sığmadığı için kullanmazlar. Suç onlarda değil. Tamamen tasarım hatası. Ustaların suçu yok :)
Çizerken okadar çok zorlanıyorum ki, yaşlanmışım ellerim titriyor artık. İdare ediver. O arkadaş artık kaçak akım konularına yazmıcam dedi ya ondan müdahil olmuyor galiba :)

Merhabalar 2500watt 3 adet ivigo ısıtıci odalara taktikdan bir müddet sonra sayaçtaki sigorta atıyor. Sayaç üzerinde craft yazan sigorta takılı.digerleri ev içindeki sigorta onlar da atma olmuyor
Öncelikle selamlar. eğer Craft yazanın sigorta olduğundan eminseniz onu 32A Makel veya Günsan ile değiştirmeni öneririm en azından bina içinde 2 marka kullanılmış olur. Ama öncelikle mutlaka kablo kesitinin 2,5mm2 den daha düşük olmadığından emin ol derim.

Forum istatistikleri

Konular
130,334
Kullanıcılar
453,625
Son üye
turgay2145

Yeni konular

Geri