Burada daha net gözüküyor kırmızı yazılan kısım (ext. unit 500v insulatıon tester) bence harici bir parça takılarak izole testi yapabilir duruma getirilir yie de ben görmedim belki satıcı bilir, Sesli uyarı olanları var dikkat ederek alın bir de amper ölçümünü sadece AC olarak yapabiliyor, hayırlı olsun yardımcın olur inş. hayırlı işler Doğan Hocam.
Şu videoyu buldum. Adam tam o kademeye getirdiğinde izolasyon diyor ve herhangi bir ölçüm olmadan değer yüksekten aşağıya doğru düşüyor. 50. saniyeden itibaren dikkat edin. ????????? - YouTube
Burada daha net gözüküyor kırmızı yazılan kısım (ext. unit 500v insulatıon tester) bence harici bir parça takılarak izole testi yapabilir duruma getirilir yie de ben görmedim belki satıcı bilir, Sesli uyarı olanları var dikkat ederek alın bir de amper ölçümünü sadece AC olarak yapabiliyor, hayırlı olsun yardımcın olur inş. hayırlı işler Doğan Hocam.
Teşekkürler Bülent abi...Nerelerdesin yahu??? Sen ki ölçü aleti uzmanısın...Cevaplarına hasret bırakma bizi...
Bu arada hayırlı işler derken??? Hayırdır yahu sınıf öğretmenliği bıraktım mı haberim olmadan???
Teşekkürler Bülent abi...Nerelerdesin yahu??? Sen ki ölçü aleti uzmanısın...Cevaplarına hasret bırakma bizi...
Bu arada hayırlı işler derken??? Hayırdır yahu sınıf öğretmenliği bıraktım mı haberim olmadan???
Yok onu kast etmedim, ilerdeki tamirat işlerinizde kast ettim,
Uzmanlığın yok sadece biraz merak sebepli içi dışlı oldum, inanmazsın resimleri incelerken ben de rus sitelerinde buldum kendimi sen de tut vidyoyu onlardan ekle
Bence çok güzel bir tartışma konusu oldu ustalarım. Bu sayede siz değerli ustalarımız sayesinde birçok bilgi daha öğrendik. Tabiki de farklı fikirleri ve tecrübeleri olan varsa ve bunu bizle paylaşırsa memnun kalırız.
Allah siz değerli ustalarımızı her türlü kaza ve beladan korusun ve cuma geceniz mübarek olsun. Kalın sağlıcakla.
Şu bizim minikle (oğlum Mikail FIRAT) uğraşayım biraz.