Allah o günleri görmeyi nasip eder inş. hepimize ustalarım. Hayırlı geceler...Evet önce çocuğunuzu gençlerimizi yetiştirin Allahın izniyle, diğer işler sonraya kalsın, inş. vakti geldiğinde (delikanlı her ne meslek seçerse seçsin) onu da burada görmeyi dilerim
Hakan abi merhaba. Cevabın için teşekkürler abi. Zaten iade ettim. Yerine M3900 multimetre aldım. Ektra 20 A kadar hem ACA HEM DE DCA ölçümü yapabiliyor. En azından adam akıllı diod, ohm, acv,dcv,hfe, buzzer ölçümleri var.Aynı cihazdan bendede var sn hocam, sorduğunuz opsiyonel 500v izolasyon testi için kullanılan kademe. İzolasyon testi yapabilmek için cihazın opsiyonel aksesuarı olan "izolasyon test ünitesi 261"'e sahip olmak gerekiyor. İsteğe binaen ekstra olarak verilen bu opsiyonel aksesuarı daha önce de nette araştırmış ve bulamamıştım. Ne de olsa çin malı hocam bu cihazın adı hıdır elinden gelen budur öyle ekstra özellikleri beklemeyeceksin
Hakan abi merhaba. Cevabın için teşekkürler abi. Zaten iade ettim. Yerine M3900 multimetre aldım. Ektra 20 A kadar hem ACA HEM DE DCA ölçümü yapabiliyor. En azından adam akıllı diod, ohm, acv,dcv,hfe, buzzer ölçümleri var.
O cihaza verilen paraya yazık valla.
YaşlıUzman Ustam kedi terbiyecisi yazdığını gördüm, ciddi mi resmi mi?
Ben anlamıştım zaten kedi terbiyecisi latifesini.Bende para vermemiştim zaten Seneler evvel Entes'in bir seminerinde kurra çektiler bana çıkmıştı.
Kedi terbiyecisi olayı ciddi bazı ahlaksız 2 ayaklı kedileri terbiye ediyorum