3 harfli market reaktif enerji hk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sdag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sdag

Üye
Arkadaşlar merhaba.. İş yaptığım fabrikanın yanında 3 harfli mağazalardan birine aıt sayaç var ve bu sayaç yuzde 40 seviyesinde kapasitif reaktif e girmekte. Bunlar dan birine iş yapan arkadaşımız var mı aramızda? Bu mağazalarda yetkili yok bulamıyorum. Konuyu anlatamıyorum. Nasil bir yol izleyip bilgi verebilir ve işlerini yapmaya niyetlenebilirim bir türlü yol bulamadım..

Örneğin bır başka iş yerıne 6 ay boyunca cezaya giriyorsunuz dıye bilgi verdım. Her defasında tmm bakarız vs dediler ve en son nokta da işi bana yaptırmayacaklarını söylediler. Başından savurdular..Olsun kendınız yapın boşa gıden bır para ve enerji vs dedim ama bunun üzerinden bıle 3 ay geçti hala sayaç ceza da.. Kurumsal bır firma olunca ne muhatap bulunuyor nede insanlar bu konuyu dikkate almıyor.. Alan da muhtemelen kendi bildiğine iş vermeye çalışıyor.. Sızler nasil bır yol izlerdınız, tecrübelerinize başvurmak istedim

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba.. İş yaptığım fabrikanın yanında 3 harfli mağazalardan birine aıt sayaç var ve bu sayaç yuzde 40 seviyesinde kapasitif reaktif e girmekte. Bunlar dan birine iş yapan arkadaşımız var mı aramızda? Bu mağazalarda yetkili yok bulamıyorum. Konuyu anlatamıyorum. Nasil bir yol izleyip bilgi verebilir ve işlerini yapmaya niyetlenebilirim bir türlü yol bulamadım..

Örneğin bır başka iş yerıne 6 ay boyunca cezaya giriyorsunuz dıye bilgi verdım. Her defasında tmm bakarız vs dediler ve en son nokta da işi bana yaptırmayacaklarını söylediler. Başından savurdular..Olsun kendınız yapın boşa gıden bır para ve enerji vs dedim ama bunun üzerinden bıle 3 ay geçti hala sayaç ceza da.. Kurumsal bır firma olunca ne muhatap bulunuyor nede insanlar bu konuyu dikkate almıyor.. Alan da muhtemelen kendi bildiğine iş vermeye çalışıyor.. Sızler nasil bır yol izlerdınız, tecrübelerinize başvurmak istedim

Mail atın bence, yada kurumsal merkezini arayıp konu hakkında bilgi verin.
Saha ekipleri var. Birşekilde çözerler.

Mail atın bence, yada kurumsal merkezini arayıp konu hakkında bilgi verin.
Saha ekipleri var. Birşekilde çözerler.
Bnm sayacı neden takip ediyorsun derler diye çekiniyorum.. Sözlü söyledim bır tanesini aylarca yapmadılar da, reaktif de arttı iyice bıraktım artik o tarafa da gitmiyorum. ne oldu bilmiyorum 😊

O zmn takip eden yok.. Kapasitif reaktif yuzde 40 da. Birde şunu gördüm, bazı tedarıkcıler reaktif değerleri faturada yazmıyor.. İlla sayaç takibi yapmak gerekiyor. Ama bilinçli ama bilinçsiz bilmiyorum ama bu durum ile karşılaşıyorum..

Forum istatistikleri

Konular
133,396
Kullanıcılar
459,293
Son üye
Barenyucel

Yeni konular

Geri