3320A işlem yok

cevatusta

Üye
Katılım
8 May 2010
Mesajlar
70
Puanları
1
Yaş
52
arkadaşlar bu makinayı farklı bir kartla çalıştırdım ancak kendi kartında başla dur hazır vede yıkama ışıkları yanıyor kapı kilitli ölece kalıyor makina üzerinde arızalı hiçbirşey yok başka kartla çalışıyor..
 
Ustam öncelikle program iptalini deneyin. Hazır ve yıkama ışıkları sürekli mi yanıyor yoksa yanıp sönüyor mu? Yanıyor ise program bi şeklde takılı kalmış. Yanıp sönüyor ise arıza kodu veriyor demektir. Test işlemine giriş yapıyor mu? Teste de girmiyor ise elektronik kart ile ilgili sıkıntı olduğu kesin. Teste girdiği zaman Arıza kodu veriyor mu ? ( Hazır , yıkama , ve sıkma ışıklarından her hangi birisinin flashlaması lazım )

Başka kartta çalışıyor diyorsunuz. Sizin sıkıntılı kartınız pompa adımında takılı kalmış olabilir. Pompanız arızalı olduğundan makina sessiz bekliyordur. Yeni kartı taktığınız zaman program verdiğiniz de program başlıyordur. Demek istediğim çalışan diğer kompenetlerin sağlam olup olmadğını kontrol ediniz ( pompa ısıtıcı vs vs )

kart arızalsı ise yenisi 35-40 tl arasındadır.
 
ustam kartta sıkıntı var olece kala kalmış bunun reseti yokmu acaba testede girmiyor kompenentler sağlam başka kartla herşey normal sorun kartta dediğiniz gibi pompa adımında kalmış ama bunu nasıl çıkaracam oradan onu bilmiyorum.. ayrıca başla/dur hazır vede yıkama ışıkları direk yanıyor flaslamıyor
 
teste girmiyor ise yapabilecek pek bişey yok sanırım :)
 
Aynı seri bir makinanın kartını kilitlenme yüzünden değiştirmiştim. lazım olursa diye rafa kaldırdım. 3-5 ay sonra aynı üründen geldi denemek için taktım ve sorunsuz çalışmıştı :) sizin kart bi resetlense çalışacak gibi düşünüyorum ama teste girmediği sürece resetleme işlemi çk zor
 
evet başka bir kart var bende aynı seriden oda teste girmiyor sadece pompa çalıştırıyor başla dur ledi yanıp sönüyor
 

Forum istatistikleri

Konular
128,893
Mesajlar
921,401
Kullanıcılar
451,037
Son üye
hskaban

Yeni konular

Geri
Üst