360kw Tek hat şeması çizi

barisinag

Üye
Katılım
6 Eyl 2012
Mesajlar
50
Puanları
1
Yaş
38
merhaba arkadaşlar 360kw için tek hat şeması çizmem gerekiyor elinde benzer örnek bir projesi olan varmı acaba ? ilk girişe kaç amper sigorta sayaç vb koymalıyım sonra ben bölerim oda sigortalarını
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
merhaba arkadaşlar banada tek hat şeması lazım bir proje var elimizde fakat tam şema yok elektrik projesinde eğer açık şema var ise elinizde yardımcıolursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim .
 
Kaçlık şalter kullanacağınızı bulmak için talep gücünüzü öncelikli olarak belirleyiniz. Jeneratör ve regülatör ihtiyaç durumunda kullanılır.
 
merhaba Ayşe hanım gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim .Fakat vermiş olduğunuz link açılmadı yada ben beceremedim .
 
merhaba Ayşe hanım ilginiz için teşekkür ederim .fakat verdiğiniz link,e bir türlü ulaşamadım yinede teşekkürler.
 
Trifaze 680 amper civarı bir yükün var. Girişe 3x800A şalter seçebilirsin. İleride yük artışı olacaksa bunu da dikkate almalısın. 300mA lik bir kaçak akım koruma koyablirsin. Tali panolarda 30mA kullanmalısın. Bu değerlere uygun trifaze bir sayaç seçebilirsin.
 
linki verilen tek hat şemasını inceledim bir sürü eksik var ona göre yaparsan sıkıntı,kebir müşküla)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…