hayrett38
Üye
Değerli üstadlarım işyerimde kullanacağım mekanik bir alet var, Bu aletin çarkı kayış yardımı ile ana motora bağlı motorun ucundaki çark dönerek kayışla birlikte mekanik eleti döndürerek çalışıyor yani motor almam lazım ihracatçı firma 380V 4 - 5kw gücünde 4 kutuplu 1400 - 1500 devirli motor tavsiye ediyor tabi işyerimde 380 v Elektrik yok ayrıca jeneratör alarak çalıştırmayıda düşündüm ama gürültüsü bunu yapmama engel oldu şikayet söz konusudur.
sormak istediğim bir kaç sorum olacak
1- hiç bir çözüm yolu yok ise hangi marka motor almalıyım tavsiyeleriniz nelerdir? güvenlik ön planda olduğu için ilk tercihim hiç bir ekipmandan kaçmamaktır
2- inverter alarak 220v elektrik ile çalıştırabilir miyim 5.5kw gücüne ulaşır mı?
3- elektrik konusuna bu güne kadar çok uzaktım yumuşak yol vericide ihtiyacım var mı? ne tür kablo ve ekipman kullanmalıyım
4- 3 fazlı motor yerine tek fazlı motor neden kullanamıyorum? 5.5 kw lık motor bulunamaz mı mono fazlı
sormak istediğim bir kaç sorum olacak
1- hiç bir çözüm yolu yok ise hangi marka motor almalıyım tavsiyeleriniz nelerdir? güvenlik ön planda olduğu için ilk tercihim hiç bir ekipmandan kaçmamaktır
2- inverter alarak 220v elektrik ile çalıştırabilir miyim 5.5kw gücüne ulaşır mı?
3- elektrik konusuna bu güne kadar çok uzaktım yumuşak yol vericide ihtiyacım var mı? ne tür kablo ve ekipman kullanmalıyım
4- 3 fazlı motor yerine tek fazlı motor neden kullanamıyorum? 5.5 kw lık motor bulunamaz mı mono fazlı