380VAC VE 220VAC trafo ile 24VAC alabilirisiniz!DC için diyot ve kondansatörlü bir devre yapmanız gerekmektedir!Birde eğer çıkışınız 24DC olacaksa ve kondansatör kullanacaksanız trafo çıkışınız 24AC değil 18 veya 20VAC olmalıdır!Başlıkta denildiği gibi
380 AC to 24v DC
220 AC to 24v DC
trafo aralarında avantaj veya dezavantaj varmıdır
varsa nelerdin
Özel trafo yaptırın bence Elektronik olarak yapılabilir mi bilemiyorum eğer varsa bu imkan @serkan_48 bilir sanırım ama ac elektriği trafo ile yükseltip azaltmak daha kolay ama AC Elektrik!Arkadaşlar benim 12v dc yi 72 v dc çeviriciye ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz...
Arkadaşlar benim 12v dc yi 72 v dc çeviriciye ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz...
işinin ustası nasıl kendini belli ediyorMerhabalar. Bu voltajı yukseltirken kaç amper ihtiyacınız var. İhtiyacınız olan guce göre oneride bulunabilirim. Gucunuz çok yüksek ise trafo ve ac voltaj ile gucunuz 200 - 300 watt civarında ise smps boost converter ile işiniz gorulebilir. Tabiki bu voltajı ne amaçlı kullanacagınız da önemli. Sinyal şekli onemlimi? Yani daha fazla detay ile size en optimum sonucu soyleyebiliriz.
kolay gelsin.