4 kw motor kalkış anında

Sent from my Discovery using KontrolKalemi.Com Forumu mobile app
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Bak soruyu değiştirdin galiba üçüncü motor girdiğinde bunu yapıyorsa yanlış bağlantı vardır

Sent from my Discovery using KontrolKalemi.Com Forumu mobile app
 
1... DC kumanda beslemesini olc ilk isin bu olsun yetersiz kalabilir kumanda beslenen AC ise daha saglikli olur 2...motirlari tek tek calistir sorun yoksa çekilen A bak gerilim sen değildir 4x kablo yeterli 3....numaram 530 690 32 56 vatshap ile bana kumanda pano resmini ve varsa projesinide at ce vap alirsin bizim hes te de benzer bisi yi gecen hallettim

Sent from my Discovery using KontrolKalemi.Com Forumu mobile app
 
3 adet 4 kw motorumuz var ve bunlar hastanenin su motorları,

motorun 1 tanesi çalışırken sıkıntı yok ama 3 motor devreye girince motorlardan ilk kalkış anında tak tak tak diye kısa süreli ses geliyor kontaktörler kendisini çekip bırakıyor ve motorlar 2 günde bir yanıyor.. çözüm nedir ne yapılabilir ?
arkadaşım merhaba
anlıyorum ki 3 motor devreye girince voltajınız çok düşüyor bu arada kontaktörünüz gerekli voltajı bulamadığı için çalışmıyor.çözüm:faz-faz voltajınızı ölçüp normal seviyede isepower suply ve dc kontaktör kullanarak proplemi ortadan kaldırırsınız.yani power suply'in giriş voltajı 110 volta düşse dahi yinede istediğiniz voltajı alırsınız.
kolay gelsin
 
Öncelikle Selamun Aleyküm projemde kullanmam için bana bir motor lazım Yaklaşık 100 kg cekicek (Bisiklete takacagım) Bunun için bana redüktörlü motor almamı söylediler (cam silgi motoru) 12 voltla yapmayı düşünüyorum bana yardımcı olacak herkezin mesajlarını bekliyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,851
Mesajlar
921,015
Kullanıcılar
450,959
Son üye
eyaraef

Yeni konular

Geri
Üst