Ailem buna hiç sıcak bakmıyor. Kardeşime tamir ettireyim desen kısa devre yaptırıp bataryayı patlatırsa diye korkuyorum.onarımı zordur anakart derler 200tl tutar pahalı yani
Ailem buna hiç sıcak bakmıyor. Kardeşime tamir ettireyim desen kısa devre yaptırıp bataryayı patlatırsa diye korkuyorum.onarımı zordur anakart derler 200tl tutar pahalı yani
İçini açmak bile istemiyorum. Ailem buna hiç sıcak bakmıyor ve tamire yollamıyor. Ya tabletin bataryasını patlatırsam.İçini açıp foto atabilirmisin?
Tabletin arka kapağı çok sıkı kapatılmış. Garantiye yollamak desen garantisi biteli 2 yıldan fazla olmuştur bile. Tamirciye yollamak desen ailem hiç sıcak bakmıyor.yaaa patlamaz korkma bıçakla dalmadan hafif kenarından aç
He açmayacam diyorsan garantiye yolla
Bu saatten sonra artık Wi-Fi adaptörü ile falan uğraşamam. Hazır 4 yıl beklemişim, 6 yıl daha mı bekleyeyim?Wifi adaptörü dene realtek çipli olursa yararına olur arkadaşından alıp dene olursa satın al.
Kardeşim senin ne işin var burada ozaman ? Her şeye ailem hiç sıcak bakmıyor diyosun.Bu saatten sonra artık Wi-Fi adaptörü ile falan uğraşamam. Hazır 4 yıl beklemişim, 6 yıl daha mı bekleyeyim?
İçini açmadım ama internetten fotoğraflarına baktım, neredeyse her yeri heatsink ile kaplı bundan dolayı Wi-Fi adaptörünün hangisi olduğu belli değil.İçini açıp foto atabilirmisin?
Elimde Wi-Fi adaptörü yok ki de deneyeyim ki.Wifi adaptörü dene realtek çipli olursa yararına olur arkadaşından alıp dene olursa satın al.