Bu kadar saçma ve bilip bilmeden yazanı görmedim akünün kapasitesi olmadıktan sonra kapasitör bi b. Ka yaramaz o da ekstradan güç çeker akü nün kapasitesi azsa o anfi yada ses sistemi araçta ne akü ne elektirik aksamı nede şarj dinamosu bırakır anfiler orta sınıf ortalama 20 30 amper çivarı çekebiliyor şarj dinamosu bunu karşılarmı hiç akü zaten şarj dinamosuyla elektirik aksamı arasında kapasitör görevi görüyor hiç bi güç yoktan var olmaz yani kapasitör bi içe yaramaz yoktan güç tüketir bas vurdumu tam boşalır sonra dolar boşuna güç tüketir ama tabi özgür sünüz böle bi sistem yapınca şarj dinamosunu elinize verirler
link ver kaç para o akü kaç para? akü daha mantıklı.
link ver de görelim google uncle abuk sabuk şeyler veriyor...Akü gider 2 -3 sene sonra tekrar alırsın oysa kaliteli bir kapasitör kolay kolay bozulmaz ve görevleri farklı.Elma başka armut başka.Ayrıca kapasitör şarj dinamosunu nasıl yakar bana anlatırmısınız?
Aaa acayipsinBilip bilmeden diyorsunda marş dinamosu kaç amper çeker?Araçta gece farlar ve diğer elektrikli aletler toplamda kaç watt harcar bir fikrin varmı?42 amper akü marşa bastırabiliyorsa (ki araç çalıştığına göre basıyor)20-30 amper onun için normal bir akımdır.Sadece müzik sisteminde anlık dalgalanmalar oluşur.Kapasitör bunu önler.Mesela benim araçtaki şarj dinamosu 125 amper haberin varmı?Bence bilgilerini gözden geçir.Sen bilmiyorsun galiba?
Aaa acayipsindemek şarj dinamon 125 amper ölemi yani aküyü çalışırken çıkarsaan araç çalışırken 125 amper sağlıyor kardeşim madem bu konuda cahilsin başkalarına akıl verme insanlarıda yanlış yönlendirme senin şarj dinamon 125 a/ h dir yani on saatte 125 amper maksimum bir aküyü şarj edebilir o da ortalama 3000 devirde ve araçta hiç başka elektirik yükü yokken yani senin şarj dinamon anlık 12,5 amper veriyor yani senin dediğin asma kabağı 125 amper belki gemide falan olabilir araç çalışırken çıkar akünü bakalım o ses sitemine yetiyomu senin şarj dinamon aaa farlarıda aç emmme dikatli ol aküsü küçük veya olmayan araçta voltaj kaça düşer gör düşer düşer ağlarımı söylersin sonra nedenide bundan etkilenecek diğer faktörlörü hesaplamakta saklı örneğin aracın beyni elektirikle çalışıyor bozulabilir aşırı dalgalanmadan bu durumda arabanın beynini eline verebilirler vb. Birçok şey enjektörlerde elektirik akımıyla yakıt basıyor yani düşük voltaj enjektörleride verebilir eline vs vs.... Bence hiç bu konuya mesaj yazma 125 amper benim şarj dinamom deyipte sağda solda söyleme
link ver de görelim google uncle abuk sabuk şeyler veriyor...
resimleri tam boy koy.
kapasitör ne bilmiyorum demedim fiyatı için link ver dedim 1,5F 40v ...Madem kapasitörün ne olduğunu bilmiyorsun,şarj dinamosunu yaktığını nerden biliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?