canerland
Üye
Siemens Omron ve Delta daki ürünlerin çoğunu gördüm ve kullandım.Siemens hakkaten kaliteli ama fiyat çok yüksek kalıyor.Delta ise çok kullanışlı bir lafım yok ama arızasıda bazen insanın canını sıkıyor.Koşulsuz değiştirme iyi ama her 15 tanede 1 tanesi bir seneyi doldurmadan arıza çıkartması değiştirmeyi bekle falan filan insanın devamlı teknik servis zahmetine sokuyor.
Bana bunların dışında kaliteli siemens kadar pahalı olmayan ama delta kadar da ucuz olmasını beklemediğim dokunmatik Ekran arıyorum. 5.8 inç olması bana yeterli.
TAvsiyeleriniz nelerdir.Şu an için piyasadan bana tavsiye edilen Vipa ve Market Otomasyonun ekranları.Bunları kullananlar varsada yorum bildirilerse sevinirim
Bana bunların dışında kaliteli siemens kadar pahalı olmayan ama delta kadar da ucuz olmasını beklemediğim dokunmatik Ekran arıyorum. 5.8 inç olması bana yeterli.
TAvsiyeleriniz nelerdir.Şu an için piyasadan bana tavsiye edilen Vipa ve Market Otomasyonun ekranları.Bunları kullananlar varsada yorum bildirilerse sevinirim