erkanuzun Üye Katılım 28 Şub 2013 Mesajlar 5 Puanları 1 Yaş 47 8 Mar 2013 #1 motor inliyor ama dönmüyor motor tamirli
joker__ Üye Katılım 13 Ocak 2013 Mesajlar 639 Puanları 16 Yaş 36 8 Mar 2013 #2 Motoru senmi monte ettin tamirden geldikten sonra hic calismadan mi bunu yapti onlari bir aciklarmisin A10 cihazımdan gönderildi
Motoru senmi monte ettin tamirden geldikten sonra hic calismadan mi bunu yapti onlari bir aciklarmisin A10 cihazımdan gönderildi
Konu Sah erkanuzun Üye Katılım 28 Şub 2013 Mesajlar 5 Puanları 1 Yaş 47 8 Mar 2013 #3 motor tamirciden geldi yerine takıldıkendimiz monte ettik motora gelen bütün kablolarda elektrik var bu normalmi
motor tamirciden geldi yerine takıldıkendimiz monte ettik motora gelen bütün kablolarda elektrik var bu normalmi
Konu Sah erkanuzun Üye Katılım 28 Şub 2013 Mesajlar 5 Puanları 1 Yaş 47 8 Mar 2013 #4 joker__' Alıntı: Motoru senmi monte ettin tamirden geldikten sonra hic calismadan mi bunu yapti onlari bir aciklarmisin A10 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... evet ben monte ettim tamirciden geldi 6 ay garanti veriyor motora bağlı kabloların tamamında elektrik var acaba kartmı bozuk
joker__' Alıntı: Motoru senmi monte ettin tamirden geldikten sonra hic calismadan mi bunu yapti onlari bir aciklarmisin A10 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... evet ben monte ettim tamirciden geldi 6 ay garanti veriyor motora bağlı kabloların tamamında elektrik var acaba kartmı bozuk
hasçel Üye Katılım 30 Eki 2010 Mesajlar 547 Puanları 1 8 Mar 2013 #5 Motoru aldığın yerde direk çalıştırsınlar çalışıyorsa karttan olabilir.Çalışmıyorsa başka motor versin.
Motoru aldığın yerde direk çalıştırsınlar çalışıyorsa karttan olabilir.Çalışmıyorsa başka motor versin.
yasin.akkaya53 Üye Katılım 7 Ara 2012 Mesajlar 54 Puanları 1 Yaş 32 9 Mar 2013 #6 Syn erkanuzun.. o motorların soketi 2 taraftanda oturuyor ters takmış olabilirsin kontrol et derim... eğer ondan değilse Elektronik kart arızalıdır
Syn erkanuzun.. o motorların soketi 2 taraftanda oturuyor ters takmış olabilirsin kontrol et derim... eğer ondan değilse Elektronik kart arızalıdır
bizimkoylu333 Üye Katılım 19 Ocak 2012 Mesajlar 18 Puanları 1 Yaş 49 10 Mar 2013 #7 bu tür sarım sonrası alırken denettirmekte fayda var sonra iş böyle uzuyor