6 dükkanın birleştirilmesi ve elektrik

atcapar

Üye
Merhabalar,

Dükkan sahibi daha önce 6 farklı dükkan olan yerini aradaki duvarları kırıp tek dükkan haline getirip kiraya verdiğinde Elektrik kullanımı ne şekilde oluyor? Yani 6 farklı dükkan olarak gözüküyor bu şekilde 6 farklı fatura mı gelecek yoksa bedaşa gidip düzeltebiliyor muyuz?

Merhabalar,

Dükkan sahibi daha önce 6 farklı dükkan olan yerini aradaki duvarları kırıp tek dükkan haline getirip kiraya verdiğinde Elektrik kullanımı ne şekilde oluyor? Yani 6 farklı dükkan olarak gözüküyor bu şekilde 6 farklı fatura mı gelecek yoksa bedaşa gidip düzeltebiliyor muyuz?

yeni proje çizilecek tek sayaç olacak .

proje çizdirmek tahmini ne kadar fiyat tutar 600 metre bir yer için? proje çizdirimi + güç artırımı olacak. istanbul avrupa yakasında güvenilir bir firma var mıdır bildiğiniz?

şahsen ben böyle yapmazdım.
sadece 1 sayacı kullancak şekilde tesisatı yeniler veya tadilat eder. diğer sayaçları aynı yerde saklardım.
neden mi ?
ileride yeniden dükkanlar ayrılmak istendiğinde yeniden abonelik almak çok zor olacaktır.
takdir sizin.

600 metrekare alan için 6 sayaç da kullanılsın. Bu duvardaki piriz 1. sayacın öteki piriz 3. sayacın vs. ay sonunda 6 fatura da ödenir.

600 metrekare alan için 6 sayaç da kullanılsın. Bu duvardaki piriz 1. sayacın öteki piriz 3. sayacın vs. ay sonunda 6 fatura da ödenir.
bi arıza durumunda bence sorun olabilir. birde bi binaya nasıl tek kolon hattı gelmesi gerekli ise bir dükkan içerisinde bence tek noktadan beslenmeli.
1 sayaçtan beslenip, diğer sayaç çıkışları körlenirse daha iyi olur.

Forum istatistikleri

Konular
129,867
Kullanıcılar
452,732
Son üye
erencok

Yeni konular

Geri