Sordugun sorunun cevabını öncelikle sen vermeye çalış !
Önce motorunun termigi neden açar?
Motor kısa devremi?
Aşırı çalışma mı yapmış ?
motoraSu mu gitmiş termik açmış ? aşırı çalışmışda o nedenlemi termik açmış?
Su kısa devre yaparsa hangi malzemen hasar görür ?
Akım hangi yolu takip ederse termik görevini yapmış olur?
Bence en kısa yolu takip etmeli !
Şamandıranın ! neden çalışmadıgını ara.
Motor termik açtıgından bütün motorlarınmı sustu?, kuyu taştı ( bağlantı hatan'mı var? !!!)
Senin görsel işitsel vede dokunsal olarak yaşadıklarını aktarırsan eksik kalan noktalara bizlerde bilgi bazında destek oluruz .
Yarım ve yetersiz bilgilerle senin bizden duymak istedigin verileri vermemiz çok zor
Yukarıdaki yazıma atıfta bulunup kırıldıgını iletmişsin bilmeden kırdımsa özür dilerim .
Sorularımın tamamı sizin merak ettiginiz konuya yardım amaçlı idi .Üstü örtülü veya açık sataşma veya imalı bir bakış açısı yoktu yazdıklarımdan bu anlamı çıkarmanız üzücü .
Maksadım konuyu irdelemek sizin göz ardı ettiginiz (görüpde olagan karşıladıgınız ) gercekte sorununuzun kaynagına ulaşmaktı .
Ben zaten biliyorum iddiasında da degilim ögrenmenin de yolunun soru sormak oldugunu biliyorum vede senin sorununa senin bakmadıgın açılardan bakmaya çalışıyorum.Senide yüksek sesle düşündürüp (hatayı beraberce çözmeyi düşünüyordum)
Ne
Neden
Niçin
Nasıl
Nezaman
Sorularının yanıtları verilebilirse zaten sorunuzun cevabınıda vermiş olacagız. Size iyi akşamlar dilerim