7 altivar31 i tek pot ile kumanda etme.

Arkadaş,klemens numaraları pek aklımda değil ama,
her cihazın, 0-10 Volt çıkışını bir sonraki cihazın pot girişine bağlarsanız, sorununuz çözülür tahmın etmektedyım.

POT
...........................
| | |
com AI1 +10 yedi invertöre tek bir pot'a bu şekil paralel bağlayıp kumanda edebilirsin .

Arkadaşlar ben kendi soruma da bir cevap vereyim. 12 v dc bir güç kaynağı alınıp güç kaynağının potansından cihaz 10.5 v ta kadar düşürülür. sonra bağlıyacağınız potansın girişine 10.5v çıkışını AI1e bağlayın tabiki com ları da birbirine. bu kadar.

Bu benimde işimi yara teşekkür ederiz DAGISTANLI.saygılar

kolay gelsin arkadaşım öncelikle en başa bi cihaz koy nasıl olsa hepsi aynı baştaki cihaza normal potansı tak 3 kablosunuda diğer cihazlarda com ucuyla AI1 ucunu diğer cihazlara gireceksin ama +10 ucu sabit baştaki cihazda kalsın diğerlerine paralel olarak com ucuyla +10 ucunu tak istediğin hızı alırsın eyerki başaramazsanda irtibata geçelim 0212 674 90 63 biz her marka inverterlerin bakım ve onarımını yapıyoruz şimdiden kolay gelsin

arkadaşlar selamlar ben atv31 hakkında fazla bilgim yok taş kesme makinası var potla hız kontrolü yapılıyor normalde 2 siviçle ileri geri gidip geliyor fakat redüktör bilya dağıtmış değiştirmişler ondan sonra ileri veya geri hangi butona basılırsa tek yöne zorluyor sivice vurmasına rağmen durmuyor atv 31 üzerinde rdy hazır belirtiyor siviçler yeni butonlar yeni röleler yeni buton ve siviçlerin kablosunu dışardan çektim çünkü boru içinden gidiyor kırıla bilir diye fakat yine aynı arıza var elimdede role ve kontaktör bağlantı şeması yok arızayı nasıl tespit edebilirim şema olarakda yardımcı olursanız sevinirim selamlar

arkadaşlar selamlar ben atv31 hakkında fazla bilgim yok taş kesme makinası var potla hız kontrolü yapılıyor normalde 2 siviçle ileri geri gidip geliyor fakat redüktör bilya dağıtmış değiştirmişler ondan sonra ileri veya geri hangi butona basılırsa tek yöne zorluyor sivice vurmasına rağmen durmuyor atv 31 üzerinde rdy hazır belirtiyor siviçler yeni butonlar yeni röleler yeni buton ve siviçlerin kablosunu dışardan çektim çünkü boru içinden gidiyor kırıla bilir diye fakat yine aynı arıza var elimdede role ve kontaktör bağlantı şeması yok arızayı nasıl tespit edebilirim şema olarakda yardımcı olursanız sevinirim selamlar
ileride ve geride switchlerini degille . Yani sahadan gelen sinyalleri pano icinde yer değiştir.

:))) cevaplar ilginç bende ilginç bir cevap yazayım ilk sürücüye potansiyometre bağlanır sürücünün üstünde zaten 10v var harici güç kaynağı bağlamaya gerek yok AI1 klemensine potu bağlarız ilk sürücünün AO1 çıkışını hız bilgisi göndermek için kullanabiliriz yani ilk sürücü hangi hızda giderse anolog çıkış olarak hız bilgisini diğer sürücünün aI1girersek bu iş olur.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,749
Kullanıcılar
452,478
Son üye
sergen123123
Geri