72 ekran vestel zeta cik cik

Sn.tubull,pes etmeden azmederek neticede bu olumlu sonucu da alabilmeniz,ayrıca bir geri bildirimle de bizlerle paylaşabilmeniz çok sevindiricidir.Sizin ısrarlı takiple sonuca ulaşmak için tecrübe kazandığınız ve sürekli de paylaştığınız bu bilgiler,ayrıca sn.by lent'in de çok iyi ifade edebildiği gibi,ayni arızayı benzer şekliyle ileride yaşayacak olanlara büyük bir kaynak (Rehber) olacaktır.Bu tür arızalarda alınan sonuçla tamir maliyeti biraz fazla da olabilse bunlar göz ardı edilir,önemli olan alınan sonucun insana verebildiği yaşanmış tecrübe,manevi hazdır,kişisel bir mutluluktur hiç şüphesiz.

Bu tür YG ihtiva eden cihazların tamirinde emniyet amaçlı olarak,sizin de söylediğiniz gibi çok dikkatli ve ön yargılı,gerekli donanımların (Cihazla elektrik varken çalışırken izolasyon trafosunun kullanımı,diğer yalıtkanlık ve izolasyon koşullarının da elden geldiğince sağlanabilmesi,vb.) kullanılması çok büyük önem taşıyor.Tekrar elinize sağlık diyorum,tv'nin görüntüsü de çok iyi ve net görünüyor,devamlı (stabil) kalacağını muhtemelen kuvvetle de bekleyelim.Kolay gelsin.Saygılarımla.
 
eline sağlık.tebrik ederim.
 

sayın tubull elinize sağlık diyorum çok güzel olmuş...kazanılan tv den çok kazanılan tecrübe ve bilgi inanın paha biçilemez.tabi burada bizlere yapmış olduğunuz geribildirimde çok önemli(biçok kişi olumlu yada olumsuz neticeyi bildirmediğinden ilerideki aynı sorunla karşılaşmış kişilere faydasız olabiliyor) sizi tebrik ediyorum...güle güle kullanın cihazınızı
 
Çok teşekkür ederim semihyazar üstat, gerçekten zorlayıcı bir iş oldu benim için ama çok da keyif aldığımı söylemeliyim.

Son durumda değiştirdiğim parçaların hepsini foto üzerinde gösterdim, hepsi arızalı değildi(eski c110 kond. hala cihazda,çalışıyor) ama işi şansa bırakmak istemedim:

https://i.kontrolkalemi.com/0/EKpqdYx.jpg
https://i.kontrolkalemi.com/0/sHFqLrB.jpg

(ilerde kapasitemetre alırsam ilk olarak bu çıkardığım kondansatörleri ölçeceğim, pakete koydum saklıyorum
 
Bazı kapasiteleri ölçümde sağlam görsende çalışırken arızaya sebep olabilir.elektronikçi ölçer ama şüpheleniyorsa değiştirir.

ayrıca şu gayretinle benden sana helalinden bir pop +
 
Bir parça yanmış bu parçayı söktüm üzerinde GKL7M yazıyor bu parçanın DATASHETT bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz saygılarımla!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Resmini ekle tabi net olmalı, başka yazı yok mu?
 


Bu parçayı almak istiyorum nereden bulabilirim yada muadilini bula bilirmiyim. ilginiz için teşekkür ederim by lent. Saygılarımla !
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…