765 renk kodlu floresanlar

zapotek

Üye
Katılım
24 Ocak 2007
Mesajlar
353
Puanları
1
Yaş
44
Merhaba;

Artık çevresel faktörler nedeniyle 765 renk kodlu day light (gün ışığı) floresn lambalar üretimliyormuş. Bu lambaların yerine hangi renk kodlu floresanlar kullanıyorsunuz? Özellikle ofis ortamında kullanmak için hangi renk kodunu tavsiye edersiniz?

İyi Çalışmalar
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.

7 ile başlayan numaralı lambalar artık avrupada yasak, ülkemizde hala kullanılıyordur.

Bunun yerine 865 kullanabilirsiniz.
 
T5 146.3 cm 80w 7000lm floresanların yerine aynı armatür içinde kullanabileceğimiz led floresan veya alternatif öneriniz varmı ?elektronik balast bulamıyoruz
 
çok saçma 1gr. bile değil o cıva ne zararı var kırmadıkça?
 
Yönlendirmeniz için teşekkür ederim Sami Bey ,Vossloh schwabe balastlar 32avro .Bugün ege grup tan gelecekler alternatif teklifleri varmış onlarıda dinleyelim olmazsa tedarik yoluna gideceğiz.
 
philips veya generalde yokmuymuş ampul
led konusunu led armatüre pleksi cam ile renk kodunu çözerler
 
Vossloh schwabe balast aldık bugün 10 adet ,1 sürücü parası.70w 1463mm led üretiriz ama 80tl den 1000adet almanız lazım diyorlar,oysa üretseler milyonlarca satılır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…