Bunun yerine şöyle yazsaydı belki kimse alınmazdı.(Arkadaşımın yerine empati kurdum ve alındım)engineer_84 ' Alıntı:arkadasım bence okadarını bilmyen birisinin bu forumda ne işivarki zaten.
biz başladığımız yerden devam edelim sizde bize katkıda bulunun.
zeybek26 ' Alıntı:Kısacası, doğru mantıkta yapılan yorumlarla katılımın daha faydalı olacağını düşünüyorum.
Saygılarımla.
benim kesinlikle sayın umutmanasa karsı ters bir tavır takındığım doğru değildir sadece konunun bir an önce ilgilenen arkadaşlar için kaynak olması isteği için çırpınıyorum.ayrıca sıfırdan elektrikçi derken konuyu açan arkadaşımızda aslında azda olsun temeli olan fakat bu işi gerçekten öğrenmek isteyen arkadaşlara atfen açtığını ilk yazısından net bi şekilde anlıyoruz.eğer önceki konularda sizi incitecek bi söz söylemiş ve öyle bi tavır sergilemişsem özür diliyorum.zeybek26 ' Alıntı:sn. engineer_84
Neden agresif davrandığınıza anlam veremiyorum? Arkadaş gayri ihtiyari fikrini söylemiş.Dikkatimi çeken şu ki size uymayan bir fikir beyan edildiğinde direk mühalefet oluyorsunuz.Geçmişte başıma geldiğinden biliyorum.Ayrıca empoze etmek için de ne tür oyunlar peşinde olduğunuzu da...
Lütfen bu tarz yaklaşımlardan uzak durunuz. Bunu bir arkadaş veya sitedaş tavsiyesi olarak algılamıyorsanız bile bir büyünüzün tavsiyesi olarak kabul edebilirsiniz.
Saygılarımla.
"Arkadaşım bu konunun içeriği şu ana kadar belli bir temel üzerine oturtulmuş. Muhakkak gelişmek isteyen arkadaşlarımız olacaktır.Ama onlar için yeni bir konu açılması, hatta konular arası derecelendirilmeler yapılması daha uygun olacaktır."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?