Ağ Üzerinden Bir Bilgisayarı İzlemek İstiyorum

ağ üzerinden bir bilgisayarı canlı izleme konusunda DesktopGate dışındaki programların hepsi boş.Bunu 1 ay süren ızdıraplı arayışın ve deneme yanılmanın sonucunda anladım.

Amacın sadece çift tıklayınca ekranı görmekse her tür yazılım işini görecektir ama 20 bilgisayarın üstündeki yada birden fazla şubeli yerlerde işler değişiyor.

DesktopGate ile hem herkesi aynı anda canlı preview ekranları halinde görürsün, hem adamın geçmiş bir tarihte ne yaptığını görürsün hemde elemanın performansı ile ilgili rapor çıkarırsın. Aynı zamanda Türkiye kanunlarına ve hukukuna uygundur bununla ilgili her tür desteği de verirler.

Hatta DesktopGate ile ağ içinde olmayan uzaktaki adsl hattındaki bir laptopu da izleyebilirsin, Firma büyükse farklı müdürlere farklı bilgisayarlar için yetki de atayabilirsin.
 
bahsettiğiniz olay 3-5 yıl ceza gerektiren bir olay. mail kırmak bile 32 yıldasn başilıyor siz başkasının bilgisayarını kontrolden bahsediyorsunuz yaw. bırakın bunları
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…