Şebeke bazli parazitler ve Bilgisayar türü elektronik cihazlar üzerine etkisi

bende giriş gecikmesi input lag sorunu yok mouse klavye tepkileri çok hızlı mouse sol tık ı fln anında işliyor benim sorunum oyunların akıcı olmaması 300+ fps almama rağmen ve de mouse hareketlerinin çok ağır olması

Denedim ama değişen bir şey olmadı.

Merhaba, gecikme sorununu playstation 5te yaşıyorum. Aylardır bunu çözmeye çalıştım, monitörden vesaire dedim monitör değiştirdim olmadı, elektrikçi arkadaşı çağırdım topraklama yokmuş onu yaptı yine olmadı. Aksi gibi bende gece 2-3 gibi düzeldiğine şahit oldum ve araştıra araştıra buraya geldim. Evimde 6-7 metrelik internet kablosu var ve yanyana geçiyor, ayrıyeten kablolar masamın arkasında birbirine temas ediyor, bununla bağlantılı olabilir mi? buradaki yorumları okuyunca ilk işim arkadaki kabloları ayırmak olacakta. Bana fikir verecek ve yardımcı olacak biri olursa çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 3 yıldır bu sorunu yaşıyorum. Bilgisayar ve ekipmanlarımı sıfırdan dizdiğim halde çözüm bulamadım. İlginç bir şekilde, sistemde, internette veya bilgisayarın BIOS ayarlarında herhangi bir değişiklik yaptığımda ya da eski bir mouse taktığımda sorun bir süreliğine düzeliyor (1-2 saat kadar), ancak sonra tekrar ortaya çıkıyor.

Bu durumun elektrik kaynaklı bir problem olduğuna eminim ve Online UPS almayı düşünüyorum. Ancak, yaptığım araştırmalarda UPS’in kesin bir çözüm olmayabileceğini öğrendim.

Bulunduğum bina 5 yıl önce yapıldı ve ilk 2 yıl boyunca böyle bir problem yaşamadım. Ancak bina tamamen dolmaya başladığında bu sorun ortaya çıktı. Bu süreçte aynı problemi yaşayan veya konuya dair bilgisi olan birileri var mı? Sorunu çözmek için nasıl bir yol izlemeliyim?

Ayrıca binada sürekli bir asansör arızalanması, bina için elektriklerin sigorta atması, dış cephe elektriklerin sürekli kesilmesi gibi sorunlar var ama bina içine bu sorun inmediği için kimse bir çözüm düşüncesi getirmiyor.

Arkadaşlar sorunumu büyük ölçüde çözdüm. Sorun elektrikten kaynaklanıyor. Binamın girişindeki elektrik panom ve daire içimdeki sigorta kutularındaki kabloları elektrikçim tekrardan söküp güzel bir şekilde bağladı ve sorun ortadan kalktı. 5 gündür test ediyorum. Bilgisayarım ve oyunlarda inanılmaz bir düzelme meydana geldi.

Forum istatistikleri

Konular
130,124
Kullanıcılar
453,197
Son üye
Emre5212

Yeni konular

Geri