denersem deneyimlerimi kesinlikle paylaşacağımRica ederim.
Bir şekilde çözüme ulaştığınızda burada paylaşmanızı bekleriz.
Parazit yapabilir.AC elektrik taşıyan kablolar yanlarındaki diğer kabloları etkiler ufakta olsa voltaj oluştururBen internete telefon kablosu ile bağlanıyorum. Telefon kablosu modeme gelirken diğer Elektrik kabloları ile yan yana geliyor parazit yapabilir mi bundan ötürü? Zaten oyunlarda sürekli %1 lik kadar loss değeri alıyorum.
Ben internete telefon kablosu ile bağlanıyorum. Telefon kablosu modeme gelirken diğer Elektrik kabloları ile yan yana geliyor parazit yapabilir mi bundan ötürü? Zaten oyunlarda sürekli %1 lik kadar loss değeri alıyorum.
durum nedir deneme şansın oldu mu ?Anladım hocam teşekkür ederim.
Kabloyu ayırsam bile herhal de sorunu geçtiğini anlayamam sistemimi bozmuş olabilir.
Zil ve Bahçe deki otomatik lamba telefon kablosu ile birleşik geliyor. ne zaman lamba yansa veya zil çalsa saçma şekil de akıcılık geliyor. bu indirme ve yükleme yapınca da oluyor. Umarım sorun bundan dolayıdır çünkü İzolasyon trafosu, UPS ve EMI almıştım ilk 5 dakika akıcılık gelse de sonra gidiyordu. Umarım sorun bundan dolayıdır. Yardımlarınız için teşekkür ederim.