Abb 1250 amper motorlu şalter

temelle idris bomba uzmanı olmuşlar geçmişler bombanın başına idrus demişki ula temel de hade kırmızımı mavimi?
idrus demişki ula işini ne şansa bırakıyorsun ikisunuda kes
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Dilimli ! karpuz,beyaz peynir,kavunu unut-
muşum.
arkadaşlar somalide cidden çok zor bir durumdayım aramızda ölçü aletlerinden çok iyi anlayan varmı . birde fıkra anlatayım
temelle idris deve kuşu avına gitmişler gezmişler dolaşmışlar bakmış temel bir deve kuşu
hemen tüfeği doğrultmuş tam vuracak devekuşu temeli görmüş çok korkmuş kafasını kuma gömmüş
temel bakmış bakmış
ula idrus demin ha şurda bir deve kuşu yokmuydu lem ?
demiş
 
Ölçü aleti sorunu nedir ?

Ölçü aleti sorunu nedir ?
kalitesizlik başka bişi değil jeneratörlerle Şebeke senkrone girip yük boşaltırken ne frekansmetre çalışıyor ne cosfimetre nede watmetre hepisi sapıtıyor .cosfi 0 oluyor bilmem ne oluyor gkrler faz yok diyor vırt zırt. ama hakketiler dedik bunlara dijital olmaz bu işler analog iyidir. dediler 21 yüzyıl dünya gelişti. al sana gelişen dünya .. dijitaller çok çok kaliteli olmazsa olmuyor işte . ömrü hayatımda yumuşak demirli dönen analog ölçü aletlerinden şamayın derim ama imal etmiyorlar ..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…