Kosavali27
Üye
DAHA ÖNCE SÜRÜCÜ İLE ÇOK OYNANMIŞ BENİM BUNU FABRİKA AYARLARINA ÇEKMEM LAZIM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ
Fabrika ayarına niye çekiyorsunuz . Kullanacağınız motor için ayar yapsanıza temel parametrelerden . Türkçe dokümanda var mis gibi .DAHA ÖNCE SÜRÜCÜ İLE ÇOK OYNANMIŞ BENİM BUNU FABRİKA AYARLARINA ÇEKMEM LAZIM LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ
hocam normal parametleri giriyorum motora timer ile start veriyorum dı1 ve 24 sintal veiriyorum ama smotor dönmüyor sadece vınglıyorFabrika ayarına niye çekiyorsunuz . Kullanacağınız motor için ayar yapsanıza temel parametrelerden . Türkçe dokümanda var mis gibi .
Motorun inleyip dönmemesi genelde iki faz durumunda olur . Yol verdikten sonra klemensten voltaj ölçümü yapın.hocam normal parametleri giriyorum motora timer ile start veriyorum dı1 ve 24 sintal veiriyorum ama smotor dönmüyor sadece vınglıyor
Ben senin bir tür yazilim falan olduğunu düşünüyorum bazen.
hocam normal parametleri giriyorum motora timer ile start veriyorum dı1 ve 24 sintal veiriyorum ama smotor dönmüyor sadece vınglıyor
ilk konuyu açtıgım gibi bütün parametre ayarları ile oynanmıştı motorun vızlaması harici potasiyometre seçilmiş oda hz vermedigi için motor dönmüyordu o parametre degiştikden sonra normale donduÇözümünü yazsaydiniz .
Belki sizin gibi sorunu olan olur.
Çözümünü bulmuş olur .