Panoda var abi Harmonik filtre dediğin 230 180 volt olarak veriyor 10 yıllık sistem ilk yapıldığında konulmadi surucu yandı daha sonra koyuldu 10 yıldır çalışıyor bu şekilde tam devreye girecek hat ucgen diyor çalışmıyor panoda bi role var onu sokunce çalışıyor motor sistemi açınca hersey normal hata yok tik çalışacak hat ucgen diyor.
Hata kodu şu sanırım ama bisey anlamadim
Panoda var abi Harmonik filtre dediğin 230 180 volt olarak veriyor 10 yıllık sistem ilk yapıldığında konulmadi surucu yandı daha sonra koyuldu 10 yıldır çalışıyor bu şekilde tam devreye girecek hat ucgen diyor çalışmıyor panoda bi role var onu sokunce çalışıyor motor sistemi açınca hersey normal hata yok tik çalışacak hat ucgen diyor.
Besleme 390 volt olarak giriyor kablolarda sağlam tek tek ölçüm yaptim tskler
rölenin görevi nedir şema varsa gönder bakalımPanoda var abi Harmonik filtre dediğin 230 180 volt olarak veriyor 10 yıllık sistem ilk yapıldığında konulmadi surucu yandı daha sonra koyuldu 10 yıldır çalışıyor bu şekilde tam devreye girecek hat ucgen diyor çalışmıyor panoda bi role var onu sokunce çalışıyor motor sistemi açınca hersey normal hata yok tik çalışacak hat ucgen diyor.