hocam merhaba eğer devreye alma işlemi devam ediyorsa yardımcı olabiliriz. eğer ki istanbul çevresinde iseniz yardımcı olmaya çalışabiliriz.Hocam surucuye hakım degılım ve devreye almamız gerekıyor
Ve sıkıntılı bır durum oldu
Aanalog gırısten hızını kontrol etmek ıstıyoruz ve
termınalden ılerı gerı bır adet arıza cıkısı
ama parametrelrını bır turlu ayarlayamadık .
fabrıka ayarlarına almaya calıstık sımdıde gırıs gerılımı dusuk haatsı verıyor
belkıde baska bısey çç durum bundan ıbaret
Hocam elimde acs355 surucu varda ben bunu panelden degilde panonun kapagindan start stop butonu takmak istiyorum nasil bir baglanti ve parametre ayarlari yapmam gerekiyor.tesekkurler kolay gelsinArkadaşlar ABB marka İnverterler hakkında sorularınız olur ise elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışırım.
Acs 880 1ve2.hiz ve rampa parametreleri ni yazabilir misiniz lütfen.Arkadaşlar ABB marka İnverterler hakkında sorularınız olur ise elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışırım.
rampalar icinAcs 880 1ve2.hiz ve rampa parametreleri ni yazabilir misiniz lütfen.
Merhabalar,
Fabrikamızda 2 adet ABB ACS310-03E-48A4-4 22kW sürücü var.
Bu iki sürücü ile fabrikanın su şebeke basıncını 4-5 bar arası tutmak istiyorum. 4-20 mA basınç transmitteri ile bu işlemi yapmaya çalıştım ama olmuyor. Nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilecek olan varsa çok memnun olurum. Ayrıca sürücüleri fabrika ayarlarına nasıl döndürebilirim?
Teşekkür ederim.
Motor PTC bağlantıları yapılırsa sıcaklık korumasıda olur.Sıcaklık arttığında inverter hata verir.Akim korumasi olsa bile dusuk frekans degerinde yani dusuk devirde motorun arka kisminda bulunan fan yeterli olmayacagi icin motor yanacaktir