Acil yardıma ihtiyacım var

Katılım
24 Kas 2013
Mesajlar
15
Puanları
1
Yaş
38
arkadaşlar. İki farklı enerji beslemesi var jeneratörle Şebeke gibi düşünün. 1. Hat kesildiğinde otomatik 2. Hat devreye girmeli. Trifaze olacak ve yapamıyorum. Enversör kullan diyolar forumlarda ama iki kontaktörü nasıl birbirine bağlayacam hiç bilgim yok ve giç yapmadım. Lütfen yardımcı olun bu kardeşinize

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
2 adet Gerilim Koruma Röle
2 adet zaman rolesi
2 adet coktactor

gkr rolelerini sebekelere bagla rolenin nc kontaklari ile kendi kontactorunu kapattir zaman rolesini calistir zaman rolesine 2-3sn koy zaman sonrasinda saglikli olan diyer sebekenin kontaktorunu cektir.

kontactorlerin kapali kontaklari ile bir birlerini emniyetle.

VEYA
Otomatik Yük Transferi Kontrol Switchi de kullanabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
arkadaşlar bende elektrikli bisiklet var (stmax star1000) geçenlerde dış lastiği değiştirmek için söktüm değiştirdim ve taktım ama koltuğun altında kontaktan geln kahverengi bir kablo var boşta kaldı hiç bir yerde eksik görünmüyor ve motor çalışmıyor nasıl yapabilirim lütfen yardım edebilirmisiniz teşekkürler.
 
arkadaşlar. İki farklı enerji beslemesi var jeneratörle şebeke gibi düşünün. 1. Hat kesildiğinde otomatik 2. Hat devreye girmeli. Trifaze olacak ve yapamıyorum. Enversör kullan diyolar forumlarda ama iki kontaktörü nasıl birbirine bağlayacam hiç bilgim yok ve giç yapmadım. Lütfen yardımcı olun bu kardeşinize

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
1. eğer büyük güçlerden bahsediyorsan 100 kva ve üzeri hazır jeneratör transfer şalterlerindden kullanman gerkiyor.
2. eğer bunun altındaki yüklerden bahsediyorsan ya enversör kontaklı röle veya kontaktör kullanarak bu işi yapabilirsin.
kullanacağın yükü ve gücü yazarsan daha kolay bilgiye erişebilirsin.
 
İki farklı kaynaktan besleme alıp tek çıkışı olan ve kesintisiz şekilde şekilde diğer kaynağa geçen statik transfer anahtarları kullanabilirsiniz bunlar hazır satılmakta maliyet sorunumuz yoksa bunlardan alabilirsiniz.

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,153
Mesajlar
923,729
Kullanıcılar
451,493
Son üye
yasin1fb

Yeni konular

Geri
Üst