Adsl Hattında Sorun

Sayın roboeletronik

Sizin hatanız splitter kullanmamanız.Eğer kullanmış olsaydınız adsl modemin hoşuna gitmeyen sinyaller modeme ulaşmayacak ve sizin modemiz dışardan aldığı saçma sapan(modeme göre) sinyallerle boğuşmayacak ve internet bağlantısını kesmeyecekti.
Hemen bir splitter takın keyfinize bakın.
 
Benim sorunum çözüldü hatları iyi takip ettigim zaman buvatın birinde kabloların zedelenmiş olduğunu gördüm gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra şu an problemim giderildi yorumlar ve öneriler için teşekkür ederim..
 
Bir bilgide ben vereyim arkadaşlar..Aynı sorun geçen yıl başıma geldi..sürekli sinyal gidiyordu hatta bazen hiç sinyal alamıyordum 2-3 gün giremediğim oldu..Telekomu aradığımda sorun olmadığını söylüyorlardı sürekli..Bir arkadaşımın anneside telekomda şef olarak çalışıyor.durumu izah ettim 1 gün sonra beni aradı ve aynen şöyle söyledi;

Bulunduğun bölgede santralde sorun var..Hatta santralin çökme üzere olduğunu söyledi bana..Hatta santralin komple yenilendiğini söyledi..2-3 ay sonra düzeldi..O günden sonra 1 yılı aşkın süre geçti ve hattım birkere bile gitmedi..Yani sorun onlarda olsa bile şirketin saygınlığı için söylemiyorlar..

Ne yazık ki ülkemiz TurkTelekom adında hırsız bir şirketin tekelinde..Ve bu beni çok üzüyor..adamlar istediği gibi hareket ediyorlar..
 
UfukizmiR arkadasım co dogru soyluyosun ama suda gercekkı hıcbır fırma sorunun kendınden kaynaklandıgını hemen kabullnmezler 4-5 kere telekomla hasırnesır oldum bazı adsl sorunları yuzunden gayette guzel ılgılendıler şahsen ben memnunum ttnetten
 
BUNUN bir çaresi de arıza bakıma gelen tekniker in yapacağı iş.Mahallenin tel. sigortalarının olduğu kutudan interenet sinyalini yükselterek geri getirebiliyorlar.bnde de oldu aynı sorn ölçüm yaptı odamdan sinyal alamadı sonra gitti 5 dk sona geldi herşey tamam sigortalarımız yanmış bizim o kutuda.
 
EVET SAYIN ROBOELEKTRON SENİN ÇÖZÜMÜN ŞEF ARKADAŞTA
SORUN SPLETER OLMAYIŞINDAN
TEŞEKKÜRLER
 
* Konu hakkında en son mesajım 18 Eylül 2007 imiş. :) Şu an sorunum yok, splitter almıştım, kullanıyorum şu anda.

İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
 
bende bi aralar sorun yaşamıştım bina içindeki kablo eklerini lehimledim ve sorunum çözüldü...
 
Geçen ay bende de aynı sorun vardı. Her hafta adsl teknik servisi arar olmuştum. Modem kablosuz olduğu için devamlı kopuyordu. En son telefon ettiğimde teknik servise, Türk telekomun Allah belasını versin dedim ve telefonu kapattım. Sabah bir kalktım bizim sokağın köşesinde ki telekom direği yere çakılmış. Bir beddua bu kadarmı çabuk tutar? Gelip adamın biri kabloların hepsini değiştirince, sorun düzeldi.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,931
Mesajlar
921,813
Kullanıcılar
451,107
Son üye
Xte13

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst