ag enerji naki hattı projesi hk. ?

içi boş olan ağaç direk olması lazım. İçi dolu olanda beton direk olması lazım.
içi boş olan mevcut direk,içi dolu olan da yeni dikilecek direktir.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Önceki mesajımda belirttim. Mesajları iyi incelememişsiniz galiba. Saygılar
sn elektrik müh. sokağa çıktığınızda ağaç direkle elektrik iletimi yapıldığını hiç gördünüz mü?proje yapmadınız tamam ama yürürkende etrafa bakın lütfen.sorulan sorulara google dan bakıp cevap yazıyorsunuz.soran arkadaşta google dan bakabilir.
 
sn elektrik müh. sokağa çıktığınızda ağaç direkle elektrik iletimi yapıldığını hiç gördünüz mü?proje yapmadınız tamam ama yürürkende etrafa bakın lütfen.sorulan sorulara google dan bakıp cevap yazıyorsunuz.soran arkadaşta google dan bakabilir.

Sn Kinetik Bey. Ben sadece proje sembollerini verdim. Ağaç direkler şimdide kullanılıyor demedim ki. Dışarıda tabi ki demir direkler var. Ne yani ağaç direk artık kullanılmıyor diye proje sembolünü vermeyelim mi?

Ayrıca Google'den bakıp cevap yazdığım olmuştur. Yalnız bu konuda Google'yi falan kullandığım yoktur. Kendi ders notlarımdan yardım alarak arkadaşlara yardımda bulunmak istedim. Yanlış mı yaptım? Adı üzerinde forumun profili ''Mesleki Gelişim'' değil mi?

Araştırmadan nasıl öğreneceğiz bu konuları. Tamam o zaman ben öğrenciyim fazla bilmiyorum deyip forumda mesaj yazmayayım mı? Mesleki gelişim olduğundan benim bu konuya ve konulara Sevgili Yöneticilerim sayesinde mesaj yazma hakkım var. Ayrıca nereden yazıyorsam yazarım ister Google'den ister kendi kaynaklarımdan. Sonuçta yardım ve hem araştırarak mesleğimi gelişmesinde yardımcı oluyorum. Herkes anasının karnında öğrenmedi tabi bu konuları. Saygılar...
 
emin olun bu forumda google ye bakma zahmetini bile göstermeden armut piş ağzıma düş hesabı direk başlık açanlarda mevcut bu konu için demiyorum fakat forumda buna örnek bazı konular da bulunmakta en azından bu arkadaşımız google dan bakarak kendini geliştirmekte açılan bir sayfada dolaşırken belki farklı bir konuda da bilgi sahibi olmaktadır en azından araştırmacı bir kişiliğe sahip.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,466
Mesajlar
927,191
Kullanıcılar
452,032
Son üye
karsel

Yeni konular

Geri
Üst