Şenlik devam ediyor:
https://www.eleman.net/is-ilani/teknik-eleman-i3069105
hazır
Elektrik-elektronikçi almışken bir de kaynakçıya doğramacıya para vermeyelim 3ü 1 arada olsun demişler.
abiler ben başvuruyorum bu işe tam benlik
- Elektrik,
Elektronik işlerinden anlayan,(acayip anlarım, bas tuşuma hemen halledeyim)
- Kaynak yapabilen,(ayıpsın acayip araya kaynak yaparım)
-Doğrama işlerini yapabilen eleman ,(doğrama dediğin nedir ki, esnaf lokantasının mutfağında çalıştım ben)
-İnsanlara hizmet etmekten mutluluk duyan,( en zevk aldığım şey )
-Verilen görevi emanet şuuru ile ve zevkle yapan,( sen bir ver, bak ben nasıl yapıyorum)
-Yaptığı işin kalitesinin kendisinin kalitesini oluşturacağına inanan,( bu güne bugün TSEliyiz yani)
-Hizmet ettiği kurumu, kendi çocuklarının, aile fertlerinin önünde tutan,(ailemden vazgeçerim dükkanımı bırakmam)
-İletişimde daima kibar, nazik, anlayışlı olan,(kibarlık ve nezaket benim işim)
-İş disiplinine sahip, gayretli, çalışkan(sigara içmediğim zamanlar çalışırım, günde iki paket)
-Kişisel temizliğine, kılık ve kıyafetine her zaman özen gösteren,( janti giyinmek benim işim, günde iki sefer traş olurum icabında)
-Güven sağlayıp zedelememeye çok dikkat eden,(güven bizim karşı komşumuz onu hiç incitir miyim)
-İşe başladığı müessesede uzun yıllar çalışabilecek,(uzun yıllar ne kelime, ölene kadar FB liyim)
-İstikrarlı, sabırlı, azimli, sadakatli, liyakatli,( tıpkı beni tarif etmiş)
-En az ortaokul veya lise mezunu.( bak işte bu konuda uzmanım yüksek ihtisas yaptım sekiz senede bitirdim)