zamang
Üye
Arkadaşlar merhaba, yeğenimin akülü sandalyesi için akü arayışındayız. Olay şu şekilde. Şimdiye kadar yaklaşık 10 yıldır kuru yada bakımsız akü kullandık. ama bu aküler en fazla 1 yıl dayandı. Çoğu 6 ayda pert oldu. Bu durumun bir çözümü yokmu derken ankara'dan bir medikal firma ile görüştük gold medikal bu adamlar bize uzun anlattılar. akülü sandalyelerde doldur boşalt şarz deşarj olayı çok olduğu için bize deep cycle özellikli jel akü önerdiler. Şuradan sizde bakabilirsiniz ürünlerine https://goldmedikal.com/Jel-Aku bize bu akülerin 5 ila 10 yıl arasında dayandığını söylediler.
Tabiki ben bu duruma pek inanamadım. fakat bu adamlardan akü alan 2-3 kişiyle görüştüm bi şekilde. bu 2-3 kişide 5-6 yıldır kullandıklarını söylediler. bize 55 ah 2 adet akü lazım 2.960 tl fiyat istediler. Bilsem dedikleri kadar uzun ömürlü olacak hiç düşünez veririm parayı alırım ama ya şidiye kadar ki 6 ay yada 1 yılda bozulucaksa bu para verilmez. Bu konuda siz hocalardan fikir almak istiyorum. bu deep cycle jel akü dedikleri aküler doldur boşalta dayanıklıymış o yüzdende uzun ömürlü oluyormuş. sizce bunun teknik doğruluğu nedir?
şimdiden teşekkürler.
Tabiki ben bu duruma pek inanamadım. fakat bu adamlardan akü alan 2-3 kişiyle görüştüm bi şekilde. bu 2-3 kişide 5-6 yıldır kullandıklarını söylediler. bize 55 ah 2 adet akü lazım 2.960 tl fiyat istediler. Bilsem dedikleri kadar uzun ömürlü olacak hiç düşünez veririm parayı alırım ama ya şidiye kadar ki 6 ay yada 1 yılda bozulucaksa bu para verilmez. Bu konuda siz hocalardan fikir almak istiyorum. bu deep cycle jel akü dedikleri aküler doldur boşalta dayanıklıymış o yüzdende uzun ömürlü oluyormuş. sizce bunun teknik doğruluğu nedir?
şimdiden teşekkürler.