Akıllı Lamba Anahtarı Bağlantısı Yardım ? Slink SL-EG32

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nuada
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nuada

Üye
Katılım
5 Ocak 2022
Mesajlar
165
Puanları
16
Yaş
44
Merhaba. Elime slink sl-eg32 model bir anahtar geçti. Ben bunu lamba yerine led traforsunu bağlayayım diyorum. Odamdaki ledlerin açıp kapatmasını sağlamak amaçlı kullanmak istiyorum. Bunun 3 girişi var. Faz nötr prizden bağlasam, led adamtörün fişini nereye bağlayacağım ? Bir ucubu çıkışa bağlayıp diğer ucunu nötr ile birleştirmek mi lazım ?

1752412312157.webp

1752412331630.webp

L ve N ye duvardaki prizden gelen elektriği takacağım. L1 çıkışa 220v led trafosunun bir ucunu bağlayacağım diğer uç sanırım yine nötr ile birleşmesi lazım ?


Bir de sormak istediğim bu akıllı cihazlara nötr çekmek gerekiyormuş. Benim odanın lamba açma kapatma ve priz yanyana. Priz kısmında nötr var değil mi ? Boattan nötr çekmeme gerek yok sanırım ?

1752414226185.webp
 
Son düzenleme:
Bir elektrikçiden yardım almanızda yarar var.
Eyvallah bir kardeşimden yardım aldım. Benim düşündüğüm gibi nötr ortak olacakmış. Araya röle koymam lazımmış. Ben 5-8w arası 8 tane led çalıştıracağım için normal 12v telefon adaptörü olur dedi.
 
Yorumsuz,
Önce siz seyredin sonra dökümanını bulmaya çalışın.
Ustanın da bilenini bulun

Linki ziyaret edin

Kolay gelsin

 

Forum istatistikleri

Konular
133,382
Mesajlar
971,005
Kullanıcılar
459,230
Son üye
sabri erdogan

Yeni konular

Geri
Üst