Benden sarı kıvılcım çıktı sorun olmazsa kullanmaya devam ediyorum.Bakın bu mavi ark ortamdaki oksijeni felan yakıyor fena,şaka bir yana ark yapan metalin malzemesi,akımın voltajın değeri gibi kıstaslar vardır büyük ihtimalle .
Günlük kullanımda böyle bir şey gelmez dimi başımıza?Bakın bu mavi ark ortamdaki oksijeni felan yakıyor fena,şaka bir yana ark yapan metalin malzemesi,akımın voltajın değeri gibi kıstaslar vardır büyük ihtimalle .
Havaya uçmayız yani?videoda ki olay olmaz kondansatör ve bobinli devrelerde ark olması fişi takarken normal.takılı izen cızırtı sesi ve yanık kokusu olmadıkça bişey olmaz bizim mutfak prizinin klemensi yandı sorun olmadı.
evet SDN,Chip Online....havaya uçmazsın gaz kaçağı olmadıkça.Havaya uçmayız yani?
Hocam siz SDN'de olan üye misiniz?
ben sizinle dm açamıyorum hocam siz açarmısınız?evet SDN,Chip Online....havaya uçmazsın gaz kaçağı olmadıkça.
Technopat da var ayrıca galiba.evet SDN,Chip Online....havaya uçmazsın gaz kaçağı olmadıkça.
DM'si kapalı muhtemelen.ben sizinle dm açamıyorum hocam siz açarmısınız?
valla kazı bilememde gaz olursa.. anladın sen bir gaz kaçağı alarmı almak lazım ismini tam hatırlamıyorum.Technopat da var ayrıca galiba.
Kaz kaçağı olursa peki?
DM'si kapalı muhtemelen.
Kusura bakmayın, yanlış yazmışım.valla kazı bilememde gaz olursa.. anladın sen bir gaz kaçağı alarmı almak lazım ismini tam hatırlamıyorum.