Bu arada aklıma geldi.STK4221 için maximum 65V diyor.O zaman sorunumuz yok.Teşekkürler.
SHIELD'den zarar gelmez.Ben parmağımı hem ton kontrolde hem de Loudness devresi üzerinde komponentlere çok yaklaştırdım ama ADOBE de herhangi bir yükselme olmadı.Ama yine de SHIELD yapmayı düşünüyorum.
Görür.Yamyam hocam STK4221 ampli devresindeki bobin hava nüveli bobin bu bobinin tel kalınlığı 1mm mi olmalı?Devre şemasında bobin değerini 3uH olarak vermiş.Biz bu hava nüveli bobin yerine 3uH kondansatör tip bobin kullansak aynı görevi görür mü?
Yok hocam benim aldığım bobinler 10uF 4A .Akai amplininkilerin de tur sayısı tutsun diye bir tanesini açıp yeniden sardım.12mm çapında 23 tur diyor ben 12mm çapınca sarınca 17 tur oldu.Tel yetmedi.Senin aldığın bobinler 3uH ve 4A olduğuna göre ve STK4221 için max çıkış gücünde 4A civarı akım akacağına göre, o bobinler rahatlıkla kullanılabilir demektir.
Hazır aldığın bobin nüve üzerine sarılmıştır.Yok hocam benim aldığım bobinler 10uF 4A .Akai amplininkilerin de tur sayısı tutsun diye bir tanesini açıp yeniden sardım.12mm çapında 23 tur diyor ben 12mm çapınca sarınca 17 tur oldu.Tel yetmedi.
EROlar kullanılabilir.Yamyam hocam,STK4221 PCB sini bastım.Malzemeleri monte ediyorum.Ancak size sormam gereken bir kaç şey var.
1uF 63V elektrolitik yerine 1uF ERO kullanabilir miyim?(Sarı çerçeve içine almış olduklarım)
Mavi kutu içerisine aldığım 22uF elektrolitik kondansatörün artı/eksi yönünü burada ters vermişler değil mi?Şemaya baktım ama size de sormak istedim.
100nF olarak AKAI den çıkan NISSEI olanları mı kullanayım?Yoksa yeni aldığım mavi NISSEI olanları mı?
Bunun dışında olmazsa olmasımız her ampliye lazım olan LED&FAN devremizden 1 tane daha yaptım.PPM V-LED için.
Son sorum 1nF resimdeki kondansatör C1 ve C2 pinleri için olur mu?
Yani kondansatörün + bacağını şaseye bağlayacağım değil mi?Şemada öyle çünkü.Araştırdım STK4211,STK4231 şemalarında da +bacak şaseye bağlı.STK yı yakmayız değil mi hocam.şemadaki gibi kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?