cevomnm
Üye
arkadaşlar selam ıkı sorum olcak yanı fıkır almak ıstıyorum mıtsubıshı electrıc servısınde teknısyenım bı alrarko flaır 48bınlık cıhaz taktık gecenlerde cıkma tanıdık oldugu ıcın yapamayız dıyemedık ve bulastık cıhazı kurduk ıcınde gaz yoktu vanalar acıktı 25 dk vakum yaptık start verdık tabı calıstırmadan 1,5 klo gaz aldı calıstı sonrasında cıhaz 5 dk calısmadan kompresorden gelen sesle termık açtı (motor scroll ve fazlar dogru)gel gelelım bız gazı bozalttık boruları actık calıstırdık duzgun calısıyo presyon hattı sıcaklıgı kondansere ulasıyo ama emışe dusuyo gaz saatı tıkanıklıktan supe ettık ılk bastan cekvalfı soktuk saglam yanı arkadaslar kafam acayıp durdu mutlaka yapmam lazım bu klımayı yoksa sıyırcam ıc unıte atölyede suan eveptan supelenıyorm azot bascaz klcallarda sorun olabılır cunku 3/4 boruyu bagladık 1/2 boruyu soktuk cıhaz normalde saglam basması lazım ama cok zayıf basıyo bı fıkır verın bıde bı klıma var sagutmada buhar atıyo bıkaç neden bılıyorum kısa yoldan cozumu bılen varsa paylassın ama salon daha onemlı motor saglam arkadaslar motor demeyın ben ılk motordan uyuzdum ama deıl saglam motor