Alarko sirkülasyon pompaları

Katılım
14 Nis 2008
Mesajlar
394
Puanları
1
Yaş
54
selamlar arkadaşlar ben bir türlü bu pompaların çok devirli yani üç devir sarım uçlarını çıkaramadın orjinal sargıdan uçları bulmak çok zor ya karıştırıyorum yada uçlar kopuyor elinde olan arkadaşlar var ise şimdiden teşekkür ederim.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
cok zaman önce sorulmuş bir soru alarko sirkilasyon ponpası üc dd 1600dd 1800dd 2300dd bende bumotorun bağlantı şeması var fakat birtürlü şema olaraktan gönder meyi beceremedim. bu şekilde anlata bileceğimi umarım. sarım şekli iki kutuplu motor ic bir farkıyok normal balantıyı yapıyorsun. fark sargının cif teli olması bir faza düşen bobin uclarını adın v x iki ucta cıf teli v tek telini alıyor sun x tek teline bağlıyorsun bobin uclarını tekrar serileştirmiş oluyorsun serileştirdiğin ucu kıemese cıkıyorsun v1 dier faz ların uçlarıda aynı şekilde kılemeste v gurubu üc uc x gurubu üc uc v1 gurubu üc uc toplam dokuz uc cıkmış olur alarko sirkilasyon ponpasıda kılemens yok tur devir secme şarteli vardır üc gurup ainde dokuz uc bu şarte girer v gurubu r s t x gurubu yıldız köprüsü v1 gurubu boşta 1ci kabeme v gurubu r s t x le v1 gurubu ücken köprüsü ikinci kademe v gurubu r s t v ile x gurubu ücken köprüsü v1 boşta üçüncü kademe . bevir secme şartlinin bağlantısı biraz karışık şamayıda göndremeyince tarzanca oldu ama bobinajla uraşan arkadaşların anlıya bilaceğini umarım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,818
Mesajlar
920,753
Kullanıcılar
450,908
Son üye
mert095

Yeni konular

Geri
Üst