merhaba... yazılımı güncellemen için bilgisayara cihazın loader ini ve yazılımın kendisini yüklemen gerek markanın sitesinde mevcuttur ama mutlaka aynı marka ve model oldugundan emin ol yoksa cihazın bozulur ve orda verilen talimatlara uy
valla baya uğraştık yapamadık nasıl olacak çözemedik bir bu chazın bir driverı olacak herhalde ???
yaparsın yaparsın genelde şöyle oluyo rs232 kabloyu baglıyosun uydu bulucu kapalıyken bilgisayardan programın send dedikten sonra cihazı açıyosun otomatik alıyo yazılımı bu cihazlarda yazılım dediğinde güncel tp ler sanırım birde cihazın sat finder 2 hd falan değil değilmi modelide önemli aynı modelin yazılımı olacak yoksa cihaz bozulur .. internetten nasıl bulamıyosun çok basit böyle şeyleri bulmak eee beceremiyosan bizde burda eşek başı değiliz heralde elimizden geldiğince yardım eder herkez birbirine bildiği
Merhaba arkadaşlar. Bende de SF-02HDP var. Yazılım programı ve son yazılım mevcut. Programda eski yazılım tarihi yenisi ile değişdi. Hatta cihaz açılırken yeni yazılım tarihi görünmekte. Ama programda gördüğüm frekanslar cihazda değişmiyor.
satfınder 2 hd plus var dün akşam yazılım güncellemek istedim bendeki yazılım v.33 . bi türlü yapamadım dediklerini denedim ama olmadı. yukle diyorum cihaz kapanıyor. kapalı yukle desem cihaz bulunmadı diyor. yükle dediğim anda açsam cihazı hiç bi tepki olmuyor. cihaz öle acık duruyordostum bilgisayar cihazı tanımaz yapman gereken i söylüyoum bak ikinci sitedeki yukleyıcı programı indir pcye tp listesini duzenle ggüncel değilse cihazı kapalı iken bilgisayara bağla yukleyici programı aç 1.rs232 cıkışına bağladı isen com1 i seç yukleyici programdan ve bak burası cok önemli uydu bulucu kapalı iken bilgisayardaki programdan gönder e yada yukle her ne varsa ona tıkla ve hemen ardından uydubulucunun güç düğmesine bas ve aç otomatik olarak yuklenecektir program ve bi pcde ki programı takip et yuklendi mesajı geldiğinde kabloyu sökebilirsin...