o iş yaş akü bul onunla çalıştır ...Hocam dimmerde potasyometre ile olduğundan amper den fayda mi saglanmis olur yoksa yinede o amperi çekip kendisini isitan bir direnç ile mi karşılaşmış oluruz ?
Hocam burada extra bir isitici yapiliyor benim ise istediğim var olan isiticinin amperini sinirlamak.
Budur hocam ben 2 ve 4 ampere kadar sınırlamak istiyorum.derdim buSizin tabirinizle amperden fayda saglar.
Isiticinizi gorsek belki baska oneride bulunuruz. Birden fazla rezistans var ise seri baglanabilir filan.
Nasil bir isitici bilsek iyi olur.
Budur hocam ben 2 ve 4 ampere kadar sınırlamak istiyorum.derdim bu
Beyefendi yaşınız kaç olursa olsun işiniz ne olursa olsun bilgi düzeyiniz ne olursa olsun, insanlarla bu şekilde, bu üslüpta ve üst perdeden konuşmanız sizin terbiye düzeniyizi gösteriyor. İnsanları küçük görmeniz çok yanlış bi durum. Eğer konu ile ilgili bilginiz varsa bunu söyleyin yanlışları da söyleyin onu yapıp yapmamak ona kalmış siz alaycı bir tavırla bu mesajları kimseye karşı yazmamanız gerekir, benim çok iyi bir Elektrik bilgim yok ama insan olarak aldığım temel şeylerden bir kaçı insanları küçük görmemek unutmayın sizin bilginizi 10'a katkayacam tonla insan var, lütfen biraz empatisen yeni nesilsin yokluk görmedin, elindeki makinene bir şey olmasın senelerce sana hizmet etsin diye söyledim, yoksa elindeki ısıtıcı oraya uygun değil 2-3 amper çeken bir resitanz senin için araştırır bulurdum. gerçekten bazen vaz geçmek kazanmak oluyor.
1- saygılı yaklaşımın için teşekkür ederim.Beyefendi yaşınız kaç olursa olsun işiniz ne olursa olsun bilgi düzeyiniz ne olursa olsun, insanlarla bu şekilde, bu üslüpta ve üst perdeden konuşmanız sizin terbiye düzeniyizi gösteriyor. İnsanları küçük görmeniz çok yanlış bi durum. Eğer konu ile ilgili bilginiz varsa bunu söyleyin yanlışları da söyleyin onu yapıp yapmamak ona kalmış siz alaycı bir tavırla bu mesajları kimseye karşı yazmamanız gerekir, benim çok iyi bir Elektrik bilgim yok ama insan olarak aldığım temel şeylerden bir kaçı insanları küçük görmemek unutmayın sizin bilginizi 10'a katkayacam tonla insan var, lütfen biraz empati